Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Biomass Day 2018 στο Building Green Open Space (φωτογραφίες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Biomass Day 2018 στο Building Green Open Space (φωτογραφίες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, η «Biomass Day 2018 – Σύγχρονες εξελίξεις αξιοποίησης στερεής βιομάζας και βιοαερίου» στα πλαίσια του Building Green Open Space 2018, στο Metropolitan Expo.

Επιστήμονες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν τις σύγχρονες εξελίξεις στην αξιοποίηση της βιομάζας και του βιοαερίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Building Green Magazine, υπό την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού έργου BIO masud Plus, το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση της αειφόρου χρήσης «Μεσογειακών» στερεών βιοκαυσίμων σε εφαρμογές οικιακής θέρμανσης. Το έργο BIOmasud Plus χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία «Ορίζοντας2020» (αριθμός συμβολαίου 691763) και υλοποιείται στην Ελλάδα από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

Η ημερίδα προσέλκυσε μεγάλο κοινό τόσο από το χώρο της βιομάζας όσο και ευρύτερα. Από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν εύλογα ερωτήματα, τα οποία απαντήθηκαν από τους καταρτισμένους ομιλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: