Το 8ο ετήσιο συνέδριο της Capital Link για τη “Διεθνοποίηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας”-Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το 8ο ετήσιο συνέδριο της Capital Link για τη “Διεθνοποίηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας”-Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link “Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ” & ΕΚΘΕΣΗ Έργου Φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

 Με ιστορικό 23 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων Επενδυτικών Συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 8 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη όπου έχει γραφεία. Το Συνέδριο, όπως και όλα τα Συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη και από φέτος και στο Τόκυο,) συνδυάζουν  μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ “Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ” & ΕΚΘΕΣΗ Έργου Φορέων

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Θα δοθεί έμφαση στις επενδύσεις και το σχεδιασμό έργων υποδομής και συνεργασιών που αφορούν τους κλάδους της Ενέργειας και του Τουρισμού, καθώς πρόκειται για δυο από τους πιο βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας, ενώ θα προβληθούν παραδείγματα κορυφαίων επιχειρήσεων που λειτουργούν με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζουν σταθερά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Εν μέσω της τρέχουσας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, θα αναδειχθεί ότι η ανάπτυξη και ευημερία της χώρας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων, προϋπόθεση των οποίων αποτελούν η επένδυση στην καινοτομία, η εξωστρέφεια και η κοινωνική υπευθυνότητα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Ετήσιο Συνέδριο θα αναδείξει τους επιχειρηματικούς τομείς που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας, τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία εταιρειών στο εξωτερικό και θα προβάλλει τους μηχανισμούς στήριξης που συμβάλλουν στην διεθνή δικτύωση των υγιών ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ θα φιλοξενήσει και την άποψη επενδυτών αλλά και ισχυρών παραγόντων της ελληνικής οικονομίας. Θα παρουσιαστούν αναλυτικά εργαλεία και δράσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, αλλά και σημαντικά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας που επηρεάζουν θετικά την ελληνική οικονομία και την κοινωνία.

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 Φορείς από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή τους θα είναι ευρύτατη συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  • Αξιοποίηση του Απόδημου Ελληνισμού με Στόχο την Ανάπτυξη
  • Ελληνικά Start Ups στις Διεθνείς Αγορές
  • Ενέργεια & Τουρισμός: Προοπτικές, Επενδυτικά Σχέδια & Συνεισφορά στο ΑΕΠ
  • Το Νέο Ενεργειακό Τοπίο
  • Ο Τουρισμός Παράγοντας Ανάπτυξης
  • Εκπρόσωποι & Επενδυτές Τουρισμού από την Αμερική
  • Μεγάλες Τουριστικές Επενδύσεις & τα Οφέλη για την Ελλάδα
  • Ελληνικά Προϊόντα με Διεθνή Απήχηση | Διείσδυση στα Διεθνή Δίκτυα Διανομών
  • Τα Success Stories Ελληνικών Πολυεθνικών
  • Ο Αθήνα 9.84 Στηρίζει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
  • Η Κοινωνική Προσφορά Κορυφαίων Ελληνικών Επιχειρήσεων
  • Στη Μάχη Προσέλκυσης Νέων Επενδύσεων
  • Επενδύσεις στην Ελλάδα: Η Οπτική των Επενδυτών
  • Επενδύσεις με Σημαντικό Οικονομικό & Κοινωνικό Αντίκτυπο

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Το Διεθνές βραβείο «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονείμει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης μετά από σύντομη ομιλία του.

2018 Capital Link CSR Leadership Awards

Το “Capital Link CSR Leadership Award” δίνεται ετησίως σε μία Ελληνική ή/και μία Διεθνή προσωπικότητα/εταιρεία, για την κοινωνική τους προσφορά και για την εξαιρετική συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως.

Το “2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” Διεθνούς Προσωπικότητας θα απονεμηθεί φέτος στον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International, ως αναγνώριση της προσήλωσής του στην υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία, αλλά και του σημαντικού έργου της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Το “2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” Διεθνούς Προσωπικότητας θα απονεμηθεί φέτος στον κ. Θοδωρή Κυριακού, Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς και συμβολής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη διατήρηση και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ:

Κορυφαίοι Χορηγοί: Ελληνικά Πετρέλαια, Libra Group, OTE, Παπαστράτος

Παγκόσμιος Χρυσός Χορηγός: EY

Μεγάλοι Χορηγοί: Intralot, Makkos Group, Mirum, Titan

Χορηγοί: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Andromeda Group, Εθνική Πανγαία, ICAP Group, Ροδούλα

Υποστηρικτές Χορηγοί: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Enterprise Greece, FrieslandCampina / ΝΟΥΝΟΥ, ΜΕΓΑ

Χορηγός Coffee Break: Illy Iperespresso – Machine & Capsule – Kafea Terra Food & Drinks

Μουσική Επένδυση: Μενέλαος Κανάκης, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής – Μουσικοσυνθέτης

Φορείς Υποστήριξης: BCA, Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών, Hellenic Start Up Association, HELMEPA, Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης & Διαιτησίας, Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης (ΕλλΚΕΔ), Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, Endeavor Greece, Ένωση Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, Propeller Club, Ροταριανός Όμιλος Αθηνών, Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, Κολλεγίου Ψυχικού – ΣΑΚΑ, Σύνδεσμος ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & Ε.Π.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84, AllAboutShipping, Banking News, Magazine Building Green, COSMOS Hellenic Public Radio, Εφημερίς Δημοπρασιών, Economia, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, epixeiro.gr, Greek Reporter, Hellas Journal by Mignatiou.com, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κανάλι Ένα 90.4 Fm Πειραιάς, World Energy News

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να συμμετάσχετε στο Συνέδριο παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας το παρακάτω link:

http://csringreece.gr/forum/2018/index.php

 Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Κυρία Όλγα Μπορνόζη – obornozi@capitallink.com

Κυρία Ελένη Λυκίδη – marketing@capitallink.com

Τηλ. Επικοινωνίας +30 210 6109 800

www.csringreece.gr/forum/2018

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CAPITAL LINK

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας (Investor Relations & Financial Communication) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στο τομέα των χρηματοοικονομικών επικοινωνιών και των επιχειρήσεων με στρατηγική εστίαση στους τομείς της ναυτιλίας, των εμπορευμάτων και της ενέργειας, των MLP, των Closed_End Funds καθώς και των ETF. Η Capital Link είναι μέλος του Baltic Exchange και συνεργάζεται στενά με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το NASDAQ και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου καθώς και με σημαντικούς διεθνείς και παγκόσμιους οργανισμούς του κλάδου, εστιάζοντας στους κύριους τομείς της δραστηριότητος της.

Η Capital Link έχει ηγετική θέση διεθνώς στον τομέα των  Investor Relations όσον αφορά  τη ναυτιλία συνεργαζόμενη με 25 ναυτιλιακές εταιρίες εισηγμένες στα δύο Αμερικανικά Χρηματιστήρια, και τα Χρηματιστήρια του Λονδίνου και Μιλάνου. H Capital Link διοργανώνει ετησίως μία σειρά δεκατεσσάρων Συνεδρίων στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Λεμεσό, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, και από φέτος και στο Τόκυο, που αφορούν στους κύριους τομείς δραστηριότητάς της. Οκτώ από τα Συνέδρια αυτά επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα. Τα Συνέδρια της Capital Link προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης. Τέλος, διατηρεί εξειδικευμένη ιστοσελίδα  ναυτιλίας με πληροφορίες για το σύνολο των ναυτιλιακών εισηγμένων εταιριών σε Αμερική και Αγγλία (www.capitallinkshipping.com).

Από τον Ιανουάριο του 2011, η Capital Link επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργώντας το δίγλωσσο portal www.csringreece.gr, μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα η οποία  γεφυρώνει την επικοινωνία μεταξύ των εταιριών και των φορέων που εκπροσωπούν τη Κοινωνία. Αποτελεί μία συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης όλων των νέων που αφορούν στο χώρο της ΕΚΕ και δίνει βήμα και φωνή σε Συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Φέτος πραγματοποιείται το 8ο κατά σειρά ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ.

Παράλληλα, η Capital Link δημιούργησε το αγγλικό portal www.maritimecsr.com το οποίο παρουσιάζει τις ενέργειες καθώς και τους κανονισμούς ΕΚΕ που ισχύουν στο χώρο της Ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο με σκοπό να λειτουργήσει ως συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης και πληροφοριών για τα θέματα της ΕΚΕ σ’ ένα ευρύ ναυτιλιακό κοινό. Επιπλέον η Capital Link  διοργανώνει στο Λονδίνο το Ετήσιο Ναυτιλιακό και Offshore Συνέδριο. Το 8ο Ετήσιο Operational Excellence in Shipping – Best Industry Practices Forum έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2018, στην Αθήνα.

Εκτός από τα συνέδρια, η Capital Link διοργανώνει Webinars με έμφαση σε επενδυτικές στρατηγικές, σε διάφορους τομείς και  κρίσιμα θέματα ενδιαφέροντος για την επενδυτική κοινότητα και εταιρικές παρουσιάσεις. Η παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της Capital Link ενισχύει την προβολή και την εμβέλεια αυτών των γεγονότων σε παγκόσμια κλίμακα, με διάρκεια  πέραν της ημερομηνίας κατά την οποία πραγματοποιείται το κάθε γεγονός, καθιστώντας ένα συνεχές σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στην αγορά.

(Visited 245 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Γραφτείτε στο newsletter μας: