Φινλανδία: Το πρώτο βιώσιμο ταξί στον κόσμο που πληρώνεις με… τραγούδι! (βίντεο)

Φινλανδία: Το πρώτο βιώσιμο ταξί στον κόσμο που πληρώνεις με… τραγούδι! (βίντεο)

Το Fortum Singalong Shuttle είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ταξί που δέχεται μόνο το τραγούδι ως πληρωμή. Οι 100% χωρίς εκπομπές βόλτες λειτουργούν σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι βιώσιμες βόλτες θα εισαχθούν στη Φινλανδία στις αρχές Ιουλίου.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να πληρώσετε τη βόλτα σας τραγουδώντας; Το Fortum Singalong Shuttle συνδυάζει το rideshares με το Carpool Karaoke και εφαρμόζεται καθαρά σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Είναι το πρώτο ταξί στον κόσμο που πληρώνετε με το τραγούδι. Το Singalong Shuttle θα λειτουργήσει στο φεστιβάλ Ruisrock στη Φινλανδία, στις 6-8 Ιουλίου.

Το Singalong Shuttle παρέχεται από την εταιρεία Fortum, η οποία θέλει να συμπλέξει τους πελάτες της και την κοινωνία ώστε να συμμετάσχουν στην αλλαγή για έναν καθαρότερο κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων καθαρής ενέργειας και ενθαρρύνει τους πελάτες της να ζήσουν μια πιο βιώσιμη ζωή. Η Fortum αναπτύσσει επίσης ενεργά εξελιγμένες λύσεις χρέωσης EV.

Το δίκτυο χρέωσης Fortum Charge & Drive EV είναι το μεγαλύτερο στο Nordics με πάνω από 2000 φορτιστές σε όλη την περιοχή.

“Με το Singalong Shuttle θέλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους με χαρούμενο τρόπο πόσο άνετη και εύκολη είναι η οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου”, λέει ο διευθυντής μάρκας της Fortum, Jussi Mälkiä. “Τα σιωπηλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθιστούν δυνατή την απόλαυση του τραγουδιού χωρίς θόρυβο και εκπομπές περιβάλλοντος”.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: