Εκδήλωση του έργου HAPPEN

Εκδήλωση του έργου HAPPEN <span class="dashicons dashicons-calendar"></span> <span class="dashicons dashicons-location"></span>

Scheduled PASSED EVENTS Events
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών Map

Ενημέρωση για τις τεχνικές και τις  λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με έμφαση στα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς.

Scheduled PASSED EVENTS Events
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών Map

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου HAPPEN το οποίο προωθεί τη ριζική ανακαίνιση των κτιρίων της Μεσογείου ώστε να επιτευχθεί η ελαχιστοποίηση της αντίστοιχης ενεργειακής κατανάλωσης, πραγματοποιείται εκδήλωση του έργου την Τρίτη 23/4/2019, στις 9.30 πμ στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5 στην Πλάκα.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων σχετικά με τεχνικές και τις  λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με έμφαση στα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ευρύτερου δημοσίου τομέα όσο και σε ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαμόρφωση στρατηγικών και σχεδίων δράσης για την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων. Παράλληλα, αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, κατασκευή και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

Περισσότερες πληροφορίες στο cordis.europa.eu/project/rcn/213576/factsheet/en

(Visited 149 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: