Η Climaveneta στηρίζει τους ορεινούς αγώνες δρόμου

Η Climaveneta στηρίζει τους ορεινούς αγώνες δρόμου

H τεχνολογία των αντλιών θερμότητας, είναι ο φιλικότερος για το περιβάλλον τρόπος θέρμανσης, κλιματισμού και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης. Για τη λειτουργία τους οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν κατά 70% ανανεώσιμη ενέργεια που υπάρχει δωρεάν στο περιβάλλον.

Αυτή ακριβώς η ταύτιση φιλοσοφίας με κέντρο το περιβάλλον έκανε την Climaveneta να επιλέξει να αθλοθετήσει το «Μονοπάτι Παρνασσού», τους ορεινούς αγώνες δρόμου, που συνδυάζουν τον αθλητισμό και το φυσικό περιβάλλον κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας.

Monopati Parnassou

Το «Μονοπάτι Παρνασσού», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες, στις 26 Απριλίου, διοργανώνεται ήδη σχεδόν μία δεκαετία, από το 2007, από έναν εξαιρετικά δραστήριο αθλητικό σύλλογο της επαρχίας, τον Α.Σ. Αμφίκλειας «Διόνυσο». Στο φετινό αγώνα συμμετείχαν 438 ενήλικες και 150 παιδιά. Η μεγάλη διαδρομή ήταν 24,2 χιλιόμετρα σε μονοπάτια, δασικούς και επαρχιακούς δρόμους της βόρειας πλευράς του Παρνασσού με συνολική υψομετρική ανάβαση 1.620 μέτρων. Η μικρότερη διαδρομή για λιγότερο έμπειρους αθλητές ήταν 10,9 χιλιόμετρα με 790 μέτρα υψομετρικής διαφοράς. Ξεχωριστό παρών βέβαια έδωσαν και οι παιδικοί αγώνες στους δρόμους της Αμφίκλειας στους οποίους συμμετείχαν παιδιά από την Α’ Δημοτικού μέχρι και την Γ’ Γυμνασίου. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν με τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας.

Η Climaveneta που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Δέλτα Τεχνική, υποστήριξε τον αγώνα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: