Εκδήλωση του έργου HAPPEN

Εκδήλωση του έργου HAPPEN

[event_details date=””]

Ενημέρωση για τις τεχνικές και τις  λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με έμφαση στα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς.

[event_details]

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου HAPPEN το οποίο προωθεί τη ριζική ανακαίνιση των κτιρίων της Μεσογείου ώστε να επιτευχθεί η ελαχιστοποίηση της αντίστοιχης ενεργειακής κατανάλωσης, πραγματοποιείται εκδήλωση του έργου την Τρίτη 23/4/2019, στις 9.30 πμ στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5 στην Πλάκα.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων σχετικά με τεχνικές και τις  λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με έμφαση στα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ευρύτερου δημοσίου τομέα όσο και σε ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαμόρφωση στρατηγικών και σχεδίων δράσης για την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων. Παράλληλα, αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, κατασκευή και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

Περισσότερες πληροφορίες στο cordis.europa.eu/project/rcn/213576/factsheet/en

(Visited 177 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: