5ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Buildings” και 1ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Transportation” από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE

5ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Buildings” και 1ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Transportation” από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Buildings” και το 1ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Transportation” το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” στην Αθήνα.

Κεντρικός ομιλητής των συνεδρίων θα είναι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης καθώς θα υπάρχουν και προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ιταλία, Σερβία, Σουηδία, Αίγυπτο, Γερμανία κλπ.

Συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερες από 36 επιστημονικές εργασίες, περισσότεροι από 18 προσκεκλημένοι ομιλητές και ένα διαδραστικό εργαστήριο με θέμα “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” σε τέσσερις παράλληλες συνεδρίες.

Εγγραφή για τα Συνέδρια

Η Δήλωση Συμμετοχής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://ashrae.gr/REGISTRATION/

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο βίντεο στην ιστοσελίδα πατώντας το κουμπί “Free”. Σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να κάνετε αποστέλλοντας μήνυμα στο webmaster@ashrae.gr.

Εγγραφή για το Εργαστήριο

Οι θέσεις στο εργαστήριο “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” είναι περιορισμένες στους 30 συμμετέχοντες και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει πρέπει να το δηλώσει επιπρόσθετα στέλνοντας μήνυμα στο EinB2016@ashrae.gr. Το εργαστήριο είναι δίωρης διάρκειας και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για συνεχή ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τις ομιλίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των συνεδρίων http://ashrae.gr/einb2016.php  και http://ashrae.gr/eint2016.php

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεδρίων.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: