Ενημερωτικές ημερίδες στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ενημερωτικές ημερίδες στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει τις παρακάτω ενημερωτικές ημερίδες το Σεπτέμβριο στις Βρυξέλλες:

Ενεργειακή Απόδοση

Πρόσκληση για προτάσεις / Ενημερωτική ημερίδα

Δευτέρα, 19 Σεπτεβρίου 2016

Η υποβολή αίτησης για χρηματοδότηση είναι μια ανταγωνιστική διαδικασία και θα επιλέγονται μόνο οι καλύτερες προτάσεις έργων. Φέτος, το περιεχόμενο της ημερίδας είναι δομημένο σε 8 διαφορετικές περιόδους, κάθε μία από τις οποίες παρέχει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς και την παρουσίαση ήδη επιτυχημένων έργων.

Η φετινή Ημερίδα θα:

  • παρέχει ενημέρωση σχετικά με την ευρωπαϊκή πολιτική για την ενεργειακή απόδοση.
  • παρουσιάσει τις προτεραιότητες για την ενεργειακή απόδοση της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων του Horizon 2020 Energy Efficiency 2017.
  • παρέχει καθοδήγηση σχετικά με το πώς να γίνει η υποβολή αίτησης για χρηματοδότηση.
  • προσφέρει ειδικά εργαστήρια για κάθε τομέα χρηματοδότησης δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα να συναντηθεί με την ομάδα ενέργειας EASME και να λάβει απαντήσεις στις ερωτήσεις του.
  • δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν και να βρουν άλλους εταίρους στο έργο τους.

Περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες που προέρχονται από τις ενώσεις ΜΜΕ, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκές και εθνικές επαγγελματικές ενώσεις, εμπορικά επιμελητήρια, ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, πανεπιστήμια,  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κλπ αναμένεται να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Για πληροφορίες και εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://ec.europa.eu/easme/en/horizon-2020-secure-clean-and-efficient-energy-info-day

Ενημερωτική Ημερίδα 2016 για το πρόγραμμα «Έξυπνες πόλεις και κοινότητες» του Horizon 2020

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η εκδήλωση απευθύνεται εν δυνάμει αιτούντες στο θέμα Smart Cities & Communities του προγράμματος Horizon 2020 για το 2016-2017.

Παρουσιάσεις θα καλύψουν το περιεχόμενο της κλήσης και τη διαδικασία της αίτησης. Επίσης, στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δικτύωσης.

Η εγγραφή για την ενημερωτική ημερίδα είναι υποχρεωτική και δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο χώρο του συνεδρίου, μόνο δύο άτομα από την ίδια οργάνωση μπορούν να συμμετέχουν.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί επίσης μέσω web streaming και στο Twitter χρησιμοποιώντας το #H2020SCC1.

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://ec.europa.eu/inea/en/news-events/events/2016-information-day-horizon-2020-smart-cities-and-communities

Ενημερωτικές ημερίδες στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

(Visited 84 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: