H ΚΝΧ γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα δωρεάν Online KNX Event

H ΚΝΧ γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα δωρεάν Online KNX Event

Ραντεβού με τον κόσμο του ΚΝΧ δώσανε στην Αθήνα επαγγελματίες και φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course της Quantum που διοργανώθηκε στις 1-4 Οκτωβρίου 2015.  

 

ΚΝΧ Business : KNX + Επιχειρηματικότητα + Μάρκετινγκ = Επιτυχία

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, ο κ. Γιώργος Λάζος,  άνοιξε το σεμινάριο περιγράφοντας τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πετύχει επιχειρηματικά  στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Για το λόγο αυτό εκτός από το τεχνικό μέρος της τεχνολογίας ΚΝΧ, το σεμινάριο είναι εμπλουτισμένο με γνώσεις Marketing και επιχειρηματικότητας, εξειδικευμένες στον κτιριακό αυτοματισμό. “Δε φτάνει κάποιος να γνωρίσει σε βάθος την τεχνολογία ΚΝΧ εάν δε ξέρει, για παράδειγμα,  να επικοινωνήσει την αξία που αποκομίζει ο τελικός χρήστης και το κτίριο“, τόνισε ο εισηγητής του σεμιναρίου κος Γιώργος Λάζος.

System Integration χωρίς περιορισμούς, με επίκεντρο την κορυφαία τεχνολογία fieldbus ΚΝΧ

Σ’ ένα έργο κτιριακού αυτοματισμού, η τεχνολογία fieldbus αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού προϋπολογισμού που απαιτεί ο εξοπλισμός του κτιριακού αυτοματισμού. Αυτό υποχρεώνει τον Systems Integrator να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή του προτεινόμενου fieldbus συστήματος, με βασικά χαρακτηριστικά την μακροβιότητα, την ποικιλομορφία του εξοπλισμού, καθώς και την ικανότητά του να επικοινωνεί με άλλα συστήματα και τεχνολογίες.

KNX Basic seminarΚατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκε η ανεξάντλητη, καινοτόμα γκάμα των προϊόντων από 388 κατασκευαστές που μπορεί να αξιοποιήσει ένας Systems Integrator προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σ’ ένα έργο κτιριακού αυτοματισμού.

Κατά το πρακτικό μέρος, οι συμμετέχοντες βίωσαν μέσω των κατάλληλων ασκήσεων πως επιτυγχάνεται η διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών. Ήταν ξεκάθαρο πως, μόνο με ένα λογισμικό, το πανίσχυρο ETS, μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους τεχνολογίες HVAC, συστήματα ασφαλείας, φωτισμού, σκιάσεων, ήχου-εικόνας, ΙΟΤ και γενικότερα οτιδήποτε τεχνολογία υπάρχει σ’ ένα κτίριο.

KNX Basic Seminar

 

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το ΚΝΧ RF, δηλαδή το ασύρματο ΚΝΧ ειδικότερα στην αγορά του έτοιμου κτιρίου. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έκανε μία επίδειξη προγραμματισμού μίας πλούσιας γκάμας KNX RF συσκευών αναδεικνύοντας πως μπορεί να μετατραπεί σε Smart Home & Smart Grid Ready ένα υπάρχον κτίριο, σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να περαστούν νέα καλώδια.

Ως δεύτερο bonus του σεμιναρίου ο εισηγητής έκανε μία επίδειξη προγραμματισμού ενοποίησης ενός συστήματος ήχου με το ΚΝΧ προκειμένου να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες πως ένα σύστημα ήχου, που ακούμε μόνο μουσική, μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα Ηχητικών σημάνσεων στο κτίριο.

Με κάθε ευκαιρία, ο εισηγητής συνδεόταν μέσω ενός κτιριακού server μ’ ένα πραγματικό έργο ΚΝΧ προκειμένου να δουν οι συμμετέχοντες εφαρμογές από ένα “εν λειτουργία” έργο.

Η Πιστοποίηση ΚΝΧ, ένα διεθνές προσόν

KNX Basic seminar

Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως ΚΝΧ Partner μετά από θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις. Η πιστοποίηση είναι διεθνής και αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 48.000 πιστοποιημένους KNX Partners σε περισσότερες από 130 χώρες.

Ο λόγος στους συμμετέχοντες για την εμπειρία

KNX Basic seminar

 

Αφού πιστοποιήθηκε ως ΚΝΧ Partner, ο Ευάγγελος Παγώνης, Διευθύνων σύμβουλος της Pagonis Systems A.E. στην Αθήνα σχολίασε: ‘”Εξαιρετικό σεμινάριο, μεστός λόγος, εξαιρετική μεταδοτικότητα, που ανοίγει νέους ορίζοντες στον αυτοματισμό κτιρίων. Τα θερμά συγχαρητήρια”, ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου, φοιτητής στην Πάφο, είπε ”Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πήρα πολλές γνώσεις ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το αντικείμενο του ΚΝΧ Αυτοματισμού. Άξιζε πολύ αυτή η εμπειρία. Συγχαρητήρια!'”

Επόμενο σεμινάριο Basic Course στην Αθήνα στις 26-27-28-29 Νοεμβρίου 2015.  Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Η ΚΝΧ γιορτάζει τα 25 της χρόνια και δίνει τη δυνατότητα σε 100 συμμετέχοντες να γνωρίσουν την καινοτόμα τεχνολογία ΚΝΧ, παρακολουθώντας μία μοναδική Online εκπαίδευση στις 20/10 στις 18:00-21:00! Για προκράτηση θέσης κάντε κλικ εδώ: http://www.knxtraining.gr/knx-25-years-free-webinar.html .

Προσοχή: υπάρχουν μόνο 100 θέσεις και θα συνδεθούν μόνο οι 100 πρώτοι.

KNX Basic seminar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 99 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: