«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» – Let’s do it Greece, 29 Απριλίου 2018

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» – Let’s do it Greece, 29 Απριλίου 2018

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» θα είναι το κεντρικό σύνθημα χιλιάδων εθελοντών από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, οι οποίοι την Κυριακή 29 Απριλίου 2018  θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας.

Στο Let’s do it Greece 2017, περίπου το  1% του πληθυσμού της Ελλάδας, δηλαδή 109.000 εθελοντές συντονίστηκαν, ενώ φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τον αριθμό ρεκόρ των 150.000 εθελοντών, σε μια ημέρα εθελοντικών δράσεων με επίκεντρο το περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη δράση οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές που είναι νέα παιδιά με όρεξη και πάθος για δημιουργία, πολλοί από τους οποίους αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από τα σχολεία, τα οποία ξεχωρίζουν κάθε χρονιά με εντυπωσιακή συμμετοχή.

Let’s-do-it-Greece-2018

 

Η ημερομηνία της πανελλήνιας δράσης ανακοινώθηκε μέσα από το κόκκινο λεωφορείο ”CitySightSeeing Hop-On Hop-Off Athens”, σε μια διαδρομή γεμάτη νέους και εμπνευσμένους εθελοντές, καθώς η θεματική της φετινής δράσης είναι ‘’Νεολαία και Πανεπιστήμια’’. Στόχος είναι να συμμετέχει δυναμικά άλλο ένα ενεργό και πολλά υποσχόμενο κομμάτι της κοινωνίας, οι νέοι. Συνεπιβάτης στο εθελοντικό όνειρο του Let’s do it Greece και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, Λένα Δανιηλίδου, η οποία δήλωσε: “ Είναι τιμή μου να ενώσω το εθελοντικό όνειρο του Let s  do it Greece με τον αθλητισμό και δη του τένις. Σήμερα ανοίξαμε την πύλη στο αύριο γιατί η κάθε αλλαγή μας ανήκει, μας ενώνει και έχει την δύναμη να σπάσει τα τετριμμένα. Ας αρχίσει το ταξίδι μας!”

Let’s-do-it-Greece-2018-Lena

 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το σύνδεσμο στο www.letsdoitgreece.org.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το παρακάτω βίντεο.

(Visited 199 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: