Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός στην Αρχιτεκτονική ημερίδα ΔΟΜΕΣ INDEX 2015 – “ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΙΙ”

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός στην Αρχιτεκτονική ημερίδα ΔΟΜΕΣ INDEX 2015 – “ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΙΙ”

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – και πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής – στηρίζει ως Χορηγός την Αρχιτεκτονική ημερίδα ΔΟΜΕΣ INDEX 2015 – “ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΙΙ” που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.

Πώς προσλαμβάνονται τα κτήρια μεγάλων αρχιτεκτόνων, όπως του Mies van der Rohe, του Gerrit Rietveld, του Álvaro Siza, του Toyo Ito και του Τάκη Ζενέτου από τη νέα γενιά Ελλήνων αρχιτεκτόνων”;

Στη φετινή ημερίδα, 35 Έλληνες αρχιτέκτονες κάτω των 45 χρόνων παρουσιάζουν έργα από όλο τον κόσμο, από τον 2ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και αφετηρία δικής τους δημιουργίας. Τα κτήρια που θα παρουσιαστούν προέρχονται από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική έως το ουτοπικό. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων: κατοικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων, εμπορικά καταστήματα, δημόσια κτήρια, δημόσιοι χώροι, μουσεία και πανεπιστήμια.

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσφέρει το προπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής BA (Hons) Architecture (RIBA Part 1) σε συνεργασία με το University of East London, καθώς και το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αρχιτεκτονική MArch Architecture and Urbanism, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Πανεπιστήμιο University of Portsmouth.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: