Νέα σεμινάρια Certified Energy Auditor

Νέα σεμινάρια Certified Energy Auditor

[event_details date=””]

2 νέα σεμινάρια Certified Energy Auditor (CEA) στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

[event_details]

Το Ελληνικό Παράρτημα του Association of Energy Engineers (AEE) ανακοινώνει δύο νέα σεμινάρια Certified Energy Auditor (CEA) – International Version που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα (3 Ιουνίου – 6 Ιουνίου 2019) και στη Θεσσαλονίκη (24 Ιουνίου – 27 Ιουνίου 2019). Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποίηση που θα τους οδηγήσει στην λήψη δύο (2) βαθμών για την ανέλιξη τους σε ανώτερη Τάξη Ενεργειακών Ελεγκτών σύμφωνα με την Υ.Α. Αρ. Φύλλου 2337.

Συμμετοχή στο σεμινάριο CEA

Το σεμινάριο CEA έχει διάρκεια 3 ημέρες συν 1 ημέρα εξετάσεων, και θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και Αγγλικά, ενώ οι εξετάσεις θα είναι στα Αγγλικά. Όλες οι λεπτομέρειες (ημερομηνία, θεματικές, βιογραφικά εκπαιδευτών, κόστος, κριτήρια επιλεξιμότητας υποψηφίων κ.α.) είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα:

· Για το Certified Energy Auditor (CEA) σεμινάριο στην Αθήνα, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

· Για το Certified Energy Auditor (CEA) σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, αποστείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: aee.greece@inzeb.org με θέμα «Σεμινάριο CEA – Αθήνα» ή αντίστοιχα «Σεμινάριο CEA – Θεσσαλονίκη».

Σεμινάριο Certified Energy Auditor (CEA)

Το σεμινάριο CEA προετοιμάζει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους, ώστε να εκτελούν ενεργειακούς ελέγχους, να αξιολογούν και να προτείνουν μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας για εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το σεμινάριο CEA καλύπτει όλο το εύρος των απαιτούμενων διαδικασιών για την αξιολόγηση ενεργειακών συστημάτων, ξεκινώντας από απλές προκαταρκτικές έρευνες μέχρι ενεργειακούς ελέγχους κατά ASHRAE Level 3. Το σεμινάριο –μεταξύ άλλων- θα περιλαμβάνει μεθόδους τεχνοοικονομικής ανάλυσης, μέτρηση και επαλήθευση καθώς και διαδικασίες που απαιτούνται κατά τη σύναψη συμβάσεων ενεργειακής απόδοσης.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: