Νέες Υπηρεσίες Διαγνωστικού Ελέγχου Φωτοβολταϊκών Σταθμών από τη NanoDomi

Νέες Υπηρεσίες Διαγνωστικού Ελέγχου Φωτοβολταϊκών Σταθμών από τη NanoDomi

Η NanoDomi, αφού έλαβε υπόψη την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στη χώρα και αφετέρου την αναγκαιότητα προληπτικού τεχνικού ελέγχου σε Φωτοβολταϊκούς σταθμούς, δημιούργησε τις υπηρεσίες διαγνωστικού ελέγχου και υπηρεσιών αναφοράς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  Ο διαγνωστικός έλεγχος αποτελεί το πρώτο βήμα για τη διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τη λειτουργία και την κατάσταση του Φ/Β σταθμού.

Η NanoDomi, διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό – ηλεκτρολόγους μηχανικούς που μαζί με τα εξειδικευμένα όργανα και τις διαδικασίες που ακολουθούν, μπορούν να εντοπίσουν για να αποκαταστήσουν βλάβες. Η ειδοποιός διαφορά της NanoDomi έγκειται στο ότι με την αποπεράτωση του διαγνωστικού ελέγχου, συντάσσεται αναλυτική  τεχνική έκθεση προς τον πελάτη με προτάσεις αποκατάστασης βλαβών, έτσι ώστε να μπορεί να έχει στοιχεία για την τρέχουσα κατάσταση του Φ/Β σταθμού, να πάρει τις αποφάσεις του, για άμεση αποκατάσταση ή να εγείρει αξιώσεις από τρίτους, όπως ασφαλιστικές εταιρίες κλπ. Επίσης, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος γνωστών οίκων του εξωτερικού, η NanoDomi παρέχει και ειδικές εκπτώσεις για αντικατάσταση εξοπλισμού (πάνελ, inverter, βάσεις κλπ), προσφέροντας και ειδικές τιμές για τις εργασίες αποκατάστασης.

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2016, η NanoDomi πέτυχε νέες συμφωνίες για τεχνικό διαγνωστικό έλεγχο:

  • 15 Φ/Β πάρκων 100 KW σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Φθιώτιδα
  • 6 Φ/Β στεγών 50, 70 και 100 kW σε Αττική και Βοιωτία

Τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου επιβεβαιώνουν τα συμπεράσματά της εταιρίας. Βρέθηκαν: 5 strings εκτός λειτουργίας για διάστημα > 3 μηνών, 4 Φ/Β με τηλεμετρία εκτός λειτουργίας, 6 Φ/Β πάρκα με απενεργοποιημένο το σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης (χαλασμένα Pins, CCTV κ.α), >50 πάνελ με ελαττώματα (hot spots PID, τρύπες, φθορές κλπ), υπερθερμάνσεις σε ηλεκτρολογικούς πίνακες, προβλήματα στις καλωδιώσεις και στη γείωση των πάρκων (όλα τα παραπάνω επηρεάζουν την απόδοση των Φ/Β πάρκων ενώ καθίστανται επικίνδυνα για την ασφάλεια των συνεργείων, ιδιοκτητών και επισκεπτών).

Η NanoDomi, δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και άλλων συστημάτων Α.Π.Ε όπως: αντλίες θερμότητας, Λαμπτήρες LED & αυτόνομα φωτιστικά καθώς και άλλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης (EQA) για την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας που ακολουθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO9001:2008, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες και ειδική προσφορά διαγνωστικού ελέγχου για το δικό σας ΦΒ σταθμό καλέστε τη NanoDomi στο τηλ. κέντρο 210-3629581 ή στείλτε  e-mail στο: sales@nanodomi.com  .

(Visited 192 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: