Αποτελέσματα Σεμιναρίου PM4SD™ από την Green Evolution

Αποτελέσματα Σεμιναρίου PM4SD™ από την Green Evolution

Με επιτυχία διεξήχθη η 1η συν-διοργάνωση στην Ελλάδα του σεμιναρίου PM4SD™ (Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό), το οποίο έλαβε χώρα από 9 – 13 Νοεμβρίου 2015, στην Αθήνα από τις εταιρείες GREEN EVOLUTION AE και Jlag.

Το PM4SD™ είναι μια διεθνής εξειδικευμένη πιστοποίηση για τη διαχείριση των έργων τουρισμού (για έργα του ευρύτερου τομέα του τουρισμού). Το PM4SD™ αντίστοιχα, ως εκπαιδευτικό περιεχόμενο, έχει πιστοποιηθεί από την APMG International, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία και η οποία διαχειρίζεται το σύστημα πιστοποίησης PM4SD™ για τους επαγγελματίες.

Η διοίκηση έργων και ο αειφόρος τουρισμός συναποτελούν τη βάση της μεθοδολογίας PM4SD™, η οποία είναι μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού με δέσμευση στο να αποδώσουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μέσα από την εκπαίδευση PM4SD, αποκτήθηκαν δεξιότητες και τεχνικές για την εφαρμογή μετασχηματιστικών και καινοτόμων σχεδίων τουρισμού με αειφόρο προοπτική. Το πιστοποιητικό PM4SD αποτελεί τη δέσμευση των συμμετεχόντων  για τον αειφόρο τουρισμό.

Το 1ο Σεμινάριο PM4SD στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από Πιστοποιημένους Εισηγητές και περιλάμβανε σειρά εξετάσεων για την απόδοση της σχετικής πιστοποίησης προσωπικού, με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα, τόσο στο επίπεδο Foundation (100% επιτυχία συμμετεχόντων), όσο και του ανώτερου επιπέδου Practitioner (επίπεδο επιτυχίας εφάμιλλο των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών!).

Στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 2η συν-διοργάνωση σεμιναρίου PM4SD στην Αθήνα, από την εταιρεία GREEN EVOLUTION AE και την Jlag.

Μετά το πέρας του 1ου Σεμιναρίου στην Ελλάδα, η GREEN EVOLUTION ΑΕ διαθέτει εφεξής στελεχιακό δυναμικό με την ανώτερη πιστοποίηση κατά PM4SD™ (Practitioner / PM4SD™ Επαγγελματικός Σύμβουλος) και προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της για την οργάνωση και διοίκηση έργων Αειφόρου Τουρισμού.

Η Green Evolution ΑΕ δραστηριοποιείται στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Οικονομίας Άνθρακα. Προσφέρει ολοκληρωμένες εξειδικευμένες τεχνο-οικονομικές υπηρεσίες. Προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες που σχετίζονται με την οικονομία άνθρακα όπως Διαχείριση Portfolio Δικαιωμάτων Άνθρακα, Κλιματική Αλλαγή και Επενδύσεις, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Οικονομία Άνθρακα, Ανθρακικά Ουδέτερες Εκδηλώσεις, Διαχείριση Αερίων Θερμοκηπίου σε Κτήρια, Πράσινο Εστιατόριο, Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κτηρίων, Ανθρακικά Ουδέτερο Προϊόν και Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος. Επίσης, η Green Evolution έχει να επιδείξει μία σειρά από σημαντικά έργα και αποτελέσματα στην ενεργειακή αξιολόγηση και μοντελοποίηση κτιρίων, την βιοκλιματική αναβάθμιση ανοικτών χώρων, την ενεργειακή διαχείριση με σκοπό την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιριακών δομών και την αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων σε σχέση την αειφορική τους επίδοση για διάφορα διεθνή πρότυπα.

Η Jlag είναι Οργανισμός Εκπαίδευσης Διαπίστευσης (ATO) για το PM4SD, Διοίκηση Έργων για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

SEMINAR - BEST PHOTOS

LOGOS

(Visited 169 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: