R+T 2018: Εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα θυρών και πυλών

R+T 2018: Εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα θυρών και πυλών

Η Messe Stuttgart λαμβάνει σημαντική υποστήριξη από πολλούς φορείς και οργανισμούς για τη διοργάνωση της R+T στη Στουτγάρδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2018. Ως αποτέλεσμα αυτών των επιτυχημένων συνεργασιών, οι επισκέπτες της κορυφαίας διεθνούς εμπορικής έκθεσης για τα ρολά, τις πόρτες/ πύλες και τα συστήματα ηλιοπροστασίας, κερδίζουν σαφή προστιθέμενη αξία μέσω του προγράμματος των υψηλής ποιότητας παράλληλων εκδηλώσεων.

Ο τομέας των θυρών ειδικότερα παρουσιάζει επανειλημμένα μεγάλη απαίτηση για τεχνογνωσία. Οι διοργανωτές της R+T στη Στουτγάρδη είναι ευτυχείς που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το αίτημα και μαζί με τους ισχυρούς τους συνεργάτες συνθέτουν ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων προσαρμοσμένο στα τρέχοντα βιομηχανικά ζητήματα για την επικείμενη διεθνή εμπορική έκθεση.

Οι επισκέπτες της R+T στη Στουτγάρδη μπορούν να περιμένουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων ιδιαίτερα στον τομέα των θυρών και των πυλών. (Image credit: Messe Stuttgart)

Doors’ and Gates’ Forum

Ένα εγγενές τμήμα των δραστηριοτήτων της εμπορικής έκθεσης είναι το “Doors’ and Gates’ Forum”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νέο Paul Horn Hall (Αίθουσα 10) το 2018. Εδώ εμπειρογνώμονες από τη BVT (National Federation of Door and Gate Manufacturers), τη BAS.T (German Drive and Control Engineering Association, Doors and Gates Division) και την ift Rosenheim, θα ασχοληθούν με τις τρέχουσες προκλήσεις και εξελίξεις του κλάδου, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις και ομάδες συζήτησης. Το 2018 το περιεχόμενο των σύντομων παρουσιάσεων, καθώς και των ομάδων συζήτησης, θα περιλαμβάνει, π.χ. τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές θυρών και πυλών από τα αναθεωρημένα πρότυπα κα. Θα αναφερθούν, επίσης, τα βασικά σημεία για τη σήμανση CE στις πόρτες και τις πύλες, καθώς και η ασφαλής λειτουργία των φραγμών. Το ζήτημα του τι φέρνει η Industry 4.0 στη βιομηχανία θυρών και πυλών είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη.

Η FTA (Association of Manufacturers of Door and Gate Automation in Germany) θα συμμετέχει επίσης για πρώτη φορά στην R+T στη Στουτγάρδη και θα παρουσιαστεί με τη μορφή ενός συμπαγούς προγράμματος σεμιναρίων στο “Doors’ and Gates’ Forum”. Θα παρουσιαστούν επίσης οι επιλογές για τη δικτύωση των αυτόματων συστημάτων θυρών και πυλών και η προστιθέμενη άνεση με περάσματα χωρίς εμπόδια. Στην ηγέτιδα διεθνή εμπορική έκθεση για τα ρολά, τις πόρτες/ πύλες και τα συστήματα ηλιοπροστασίας, η FTA θα εξετάσει επίσης τις απαιτήσεις για τα συστήματα αυτόματων θυρών και πυλών που θέτει το Building Information Modeling (BIM) κατά τον σχεδιασμό των κτιρίων, στο πλαίσιο μιας  συζήτησης στρογγυλής τραπέζης.

Το “Doors’ and Gates’ Forum” αποτελεί ήδη ένα σταθερό συστατικό στοιχείο της εκδήλωσης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους. (Image credit: Messe Stuttgart)

ift special show

Η ζήτηση για αυτόματα εξαρτήματα αυξάνεται σταθερά: Η χρήση αυτόματων εξαρτημάτων βελτιώνει την άνεση και την ασφάλεια και διευκολύνει επίσης τη λειτουργία. Ως εκ τούτου, το κύριο θέμα της ειδικής παρουσίασης της ift Rosenheim στην R+T 2018 είναι η “Άνεση + Ασφάλεια των Αυτόματων Θυρών και Πυλών”. Αυτός ο τομέας δεσμεύει τη βιομηχανία, καθώς οι υψηλές απαιτήσεις λειτουργικής και ηλεκτρικής ασφάλειας, οι οποίες πρέπει να καθοριστούν σε συνδυασμό με την προβλεπόμενη εφαρμογή και την ομάδα χρηστών, σχετίζονται με αυτά τα εξαρτήματα. Κατά συνέπεια, το ειδικό αυτό show θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση των χαρακτηριστικών ασφάλειας και ποιότητας των αυτόματων θυρών και πυλών. Οι επισκέπτες θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούν και τι πρέπει να κάνουν σήμερα οι πόρτες και οι πύλες, καθώς και τα επιμέρους στοιχεία τους, πώς μπορούν να επαληθευτούν οι απαιτήσεις και με ποιους τρόπους μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μία live εμπειρία για τα θέματα που είναι σημαντικά για τη βιομηχανία στο περίπτερο της ift Rosenheim στην αίθουσα Paul Horn.

Συγκεντρωμένη τεχνογνωσία

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τις πύλες μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμη τεχνογνωσία στην R+T 2018 στη Στουτγάρδη και να παρακολουθήσουν το συνοδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει προσαρμόστεί ειδικά στις δικές τους ανάγκες. Σε αυτό αναγνωρίζονται οι τάσεις και τα θέματα, παρουσιάζονται λεπτομερώς τεχνικά και συχνά περίπλοκα ζητήματα και άλλες ερωτήσεις, απαντώνται μέσω άμεσης συζήτησης με εμπειρογνώμονες, π.χ. σε σχέση με τα πρότυπα. Η συγκεντρωμένη τεχνογνωσία της βιομηχανίας συμπληρώνεται από τη βελτιστοποιημένη μορφή στην οποία παρουσιάζεται ο τομέας των  θυρών και πυλών στη Στουτγάρδη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο www.rt-expo.com/rahmenprogramm

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Γραφτείτε στο newsletter μας: