Τιμητική διάκριση για τον CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators

Τιμητική διάκριση για τον CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators

Ο CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators, διακρίθηκε από το περιοδικό Fortune Greece για το ταλέντο, την εξωστρέφεια και την καινοτομία του.

Ο κ. Ιωάννης Παππάς, CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators, εντάχθηκε στη λίστα «40 UNDER 40 2021» του περιοδικού Fortune Greece μαζί με επιχειρηματίες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μέσα από τη λίστα παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον άνθρωπο, ενώ αναδεικνύονται 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, οι οποίοι καινοτομούν και πρωτοπορούν, με βασικά χαρακτηριστικά το ταλέντο, την εξωστρέφεια, την ενσυναίσθηση και τις νέες τεχνολογίες.

Ο κ. Παππάς ανέλαβε μαζί με τα αδέλφια του, Γιώργο και Μαργαρίτα, την επιχείρηση, η οποία από το 1979 δραστηριοποιείται στην αγορά παροχής υπηρεσιών ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, και δρομολόγησε άμεσα ένα επενδυτικό πρόγραμμα που συνδυάζεται με μια ολοκληρωμένη επιχειρησιακή και ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα.

Έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή τεχνογνωσία, η εταιρία PAPPAS Elevators παρουσίασε στην ελληνική και διεθνή αγορά την καινοτόμα σειρά Proton, η οποία είναι η μοναδική True Plug & Play Modular σειρά προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων διεθνώς, ενώ το 2013 ολοκλήρωσε το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας για Ανελκυστήρες (PAPPAS Innovation Center – PiC), με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την εξέλιξη των εργαζομένων.

Ο CEO της εταιρίας δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τις νέες τεχνολογίες, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε καθημερινά στις συνεχώς αυξανόμενες και απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών μας, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία, ακριβώς μετά την οικονομική κρίση για όλους τους κλάδους. Είναι τιμή μου που το Fortune Greece επέλεξε να με εντάξει στη λίστα «40 UNDER 40 2021», η οποία αποτελεί θεσμό του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας. Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τις καθημερινές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της PAPPAS Elevators.

Γνώμονες της επιτυχίας μας αποτελούν η δέσμευσή της εταιρίας για δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών, η επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και η πίστη στις αξίες μας που είναι η Αριστεία, η Καινοτομία, το Πνεύμα Νικητή και ο Σεβασμός στον Άνθρωπο.»

(Visited 258 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: