Η Gartner τοποθετεί τη Schneider Electric στη θέση #5 της λίστας με τους κορυφαίους προμηθευτές του 2016

Η Gartner τοποθετεί τη Schneider Electric στη θέση #5 της λίστας με τους κορυφαίους προμηθευτές του 2016

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, ανακοίνωσε ότι η Gartner, η κορυφαία εταιρεία ερευνών και αναλύσεων για τον κλάδο της πληροφορικής τεχνολογίας παγκοσμίως, την τοποθετεί στη θέση #5 της λίστας με τους κορυφαίους προμηθευτές του 2016 (2016 Gartner Supply Chain Top 25: Europe Top 15[1]). H Schneider Electric συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στο top 5 της λίστας, ανεβαίνοντας 5 θέσεις στην κατάταξη σε σχέση με το 2015.

Οι Κύριες Ικανότητες των Ηγετικών Οργανισμών

Η κατάταξη της Gartner βασίζεται σε έναν συνδυασμό επιχειρηματικών δεικτών (αύξηση κύκλου εργασιών, κέρδη από αξιοποίηση ενεργητικού [ROA] και αποθεμάτων, εταιρική κοινωνική ευθύνη [ΕΚΕ]), καθώς και μία σύνθετη βαθμολόγηση, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν της τη γνώμη αναλυτών της Gartner, σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η Gartner συμπεριέλαβε την κατηγορία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στους δείκτες που διαμορφώνουν την λίστα, γεγονός το οποίο, κατά την άποψη της Gartner, καταδεικνύει τη σημασία που δίνουν επενδυτές, πελάτες, καταναλωτές και άλλες ομάδες ενδιαφέροντος σε εταιρείες οι οποίες ενσωματώνουν στόχους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη στρατηγική και τις διαδικασίες που υιοθετούν για την εφοδιαστική αλυσίδα.

Στην έκθεσή της, η Gartner επισημαίνει ότι η οι κορυφαίοι Ευρωπαϊκοί οργανισμοί δε δίνουν έμφαση μόνο στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και:

  • Στο μοντέλο Multi-Enterprise
  • Στην αυξημένη χρήση των Advanced Analytics
  • Στο ψηφιακό επιχειρείν
  • Στην ενσωμάτωση καινοτομίας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Αφοσιωμένοι στους πελάτες

Η Annette Clayton, CEO και Πρόεδρος, North America Operations, καθώς και Chief Supply Chain Officer, στη Schneider Electric, δήλωσε: «Θεωρούμε ότι η πρόσφατη λίστα της Gartner με τους κορυφαίους προμηθευτές του 2016 για την Ευρώπη καθώς και η αντίστοιχη που ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και εξέταζε το θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο[2], επιβεβαιώνουν τις μεγάλες προσπάθειες που συνεχίζουμε να κάνουμε υπογραμμίζοντας παράλληλα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία θα καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες καθενός. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας παγκοσμίως απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα μιας εφοδιαστικής αλυσίδας που προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες καθώς και ότι οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Η έκθεση The European Supply Chain Top 15 και τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας παρουσιάστηκαν από τη Gartner στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας Supply Chain Executive Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2016, στο Λονδίνο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους πελάτες της Gartner στο ερευνητικό σημείωμα 2016  Gartner Supply Chain Top25: Europe Top 15.

[1] Source: Gartner, Inc. 2016 Gartner Supply Chain Top 25: Europe Top 15, Tom Enright, Christian Titze, Matthew Spooner, September 19, 2016.
[2] Source: The Gartner Supply Chain Top 25 for 2016, Stan Aronow, Michael Burkett, Kimberly Nilles, Jim Romano, 18 May 2016

(Visited 74 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: