Η PAPPAS Elevators “πετάει” Σεϋχέλλες!

Η PAPPAS Elevators “πετάει” Σεϋχέλλες!

Η εταιρία PAPPAS Elevators, κορυφαία ελληνική πολυεθνική με καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/ διαδρόμους, κλπ.), ανέλαβε την εγκατάσταση δύο ανελκυστήρων Proton mRL, ενός πανοραμικού και ενός INOX, στο πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Coral Strand Hotel, το οποίο βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού Mahe, στην διάσημη παραλία Beau Vallon, στις Σεϋχέλλες.

Οι ανελκυστήρες Proton είναι οι μοναδικοί ανελκυστήρες στην παγκόσμια αγορά που έχουν προσυναρμολογηθεί, ελεγχθεί 100% και λειτουργήσει πριν την παράδοσή τους στο έργο. Έχουν σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της PAPPAS Elevators και βασίζονται στην αρχή ότι κάθε ανελκυστήρας ελέγχεται 100% στο εργοστάσιο ώστε να μην έχει αστοχίες και προβλήματα κατά την εγκατάστασή του στο φρεάτιο. Αυτό σημαίνει επιπλέον ασφάλεια για τους επιβάτες, μοναδική ευκολία χωρίς ειδικά εργαλεία, μείωση του χρόνου εγκατάστασης τουλάχιστον 30% και μηδενική αστοχία υλικού.

Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ρωσικό όμιλο εταιριών Lift – Import, ο οποίος προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων. Η συμφωνία με το ξενοδοχείο υπεγράφη στις 18/06/2021 ενώ στα μέσα Οκτωβρίου, ξεκίνησε η αποξήλωση και εγκατάσταση των δύο νέων ανελκυστήρων.

Η αεροπορική μεταφορά των δόο προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων στις Σεϋχέλλες, έγινε σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία Α.Ρ. ΡΕΝΤΑ Cargo/ Forwarding & Logistics. Ο CEO της εταιρίας δήλωσε σχετικά: «Για την PAPPAS Elevators αποτελεί τιμή η ανάληψη του έργου της εγκατάστασης δύο ανελκυστήρων Proton mRL στο πολυτελές Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Coral Strand Hotel, στο μαγευτικό νησί Mahe, στις Σεϋχέλλες. Η τεχνολογία Proton είναι η νέα λογική στους ανελκυστήρες η οποία προσφέρει μέγιστη ασφάλεια ενώ είναι οι μοναδικοί παγκοσμίως που έχουν προσυναρμολογηθεί, εξασφαλίζοντας μείωση του χρόνου εγκατάστασης και μηδενική αστοχία υλικού. Πολύτιμος συνεργάτης σε αυτό το μεγάλης σημασίας έργο είναι ό ρωσικός όμιλος εταιριών Lift – Import, με τον οποίο μετράμε 9 χρόνια άριστης συνεργασίας. Η εγκατάσταση των δύο ανελκυστήρων μόλις ξεκίνησε και η εκπλήρωση του έργου αναμένεται άκρως επιτυχημένη.»

(Visited 119 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: