25 Χρόνια KNX!

25 Χρόνια KNX!

Περισσότεροι από 180 KNX Fans στα online events της Quantum για τα 25 Χρόνια της KNX!

Η Quantum, στα πλαίσια των 25ων γενεθλίων της KNX Association, διοργάνωσε 2 εορταστικά KNX Online Events & workshops.

To 1ο KNX online event ήταν ένα workshop με τίτλο ”KNX ETS5 workshop – KNX RF Show – KNX Sonos Show” μόνο για KNX Partners. Οι συμμετέχοντες από το δικό τους Laptop προγραμμάτισαν βήμα-βήμα στο λογισμικό ETS 5, τις πρώτες τους KNX RF συσκευές και είδαν το αποτέλεσμα Live όταν ο εισηγητής, ο Γιώργος Λάζος, τις έθεσε σε λειτουργία. Στο τέλος, είδαν επίσης πώς ενοποιείται το πασίγνωστο σύστημα ήχου SONOS με το KNX.

Το 2ο KNX online event ήταν ανοικτό σε όλους και οι 100 συμμετέχοντες είδαν πώς προγραμματίζεται ένα έργο κτιριακού αυτοματισμού με την τεχνολογία KNX , πώς μπαίνουν σε λειτουργία τις συσκευές KNX ενός κτιρίου, πώς διαλειτουργούν μεταξύ τους χωρίς πρόβλημα συσκευές KNX διαφορετικών κατασκευαστών και τέλος, πώς λειτουργεί μία οπτικοποίηση ενός κτιρίου με την τεχνολογία KNX.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρο μία ETS 5 Lite από την KNX Association.

Ο Θανάσης Μπότσικας ήταν ο 1ος τυχερός που κέρδισε μία ETS 5 Professional κατά τη διάρκεια των εορταστικών events στα πλαίσια των 25ων γενεθλίων της KNX Association!

Ο Σταύρος Ανδρουλάκης ήταν ο 2ος τυχερός που κέρδισε ένα φανταστικό KNX Starter Kit. Ένα έξυπνο ΚΝΧ τροφοδοτικό, μία ΚΝΧ ρελεδιέρα 24 καναλιών και ένα 8-πλο μπουτόν ΚΝΧ για ένα μαγικό ξεκίνημα στον κόσμο του ΚΝΧ για τον Σταύρο!

Μία ευγενική χορηγία του Νεκτάριου Βρυώνη από την ΑΒΒ και της Σοφίας Γκαλαΐτση από την Schneider Electric.

Για να συμμετάσχετε στο επόμενο Online Event και να γνωρίσετε ποια είναι τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε στην αγορά του κτιριακού αυτοματισμού …
δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα http://www.knxtraining.gr/knx-6-steps-free-webinar.html

Υπάρχουν 100 μόνο θέσεις διαθέσιμες!

25 χρόνια KNX

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: