ΕΕΑ ΑΜΚΕ: Πιστοποιήθηκαν οι πρώτοι κατασκευαστές αλουμινίου

ΕΕΑ ΑΜΚΕ: Πιστοποιήθηκαν οι πρώτοι κατασκευαστές αλουμινίου

Οι πρώτοι κατασκευαστές του κλάδου πιστοποιήθηκαν ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα» μετά από εξετάσεις που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το εγχείρημα της ΕΕΑ ΑΜΚΕ για την πιστοποίηση των κατασκευαστών αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε από όλο τον κλάδο. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές, μέσω της ΠΟΒΑΣ, ήταν από την αρχή παρόντες στην προσπάθεια αυτή.

Ο κλάδος του αλουμινίου για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι κατανοεί τις ανάγκες και βρίσκει απαντήσεις στα αιτήματα της αγοράς. Ειδικά στον κλάδο των κατασκευαστών συστημάτων αλουμινίου, όπου δεν υπάρχει επίσημη τεχνική κατάρτιση στο αντικείμενο, η πιστοποίηση από διαπιστευμένο φορέα προσφέρει τεκμηριωμένη και αμερόληπτη απόδειξη των ειδικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών που είναι απαραίτητες στην αγορά εργασίας.

Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο κύκλο εξετάσεων! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή να απευθυνθείτε στην EEA AMKE στέλνοντας mail στο admin@aluminium.org.gr.

Κατεβάστε τον κατάλογο των πιστοποιημένων κατασκευαστών εδώ.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: