Τα ενεργά φίλτρα Merus Power τώρα διαθέσιμα από την ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

Τα ενεργά φίλτρα Merus Power τώρα διαθέσιμα από την ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Φινλανδική εταιρία Merus Power η οποία είναι κατασκευάστρια εταιρία ενεργών φίλτρων καταστολής αρμονικών που εδρεύει στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Το φιλτράρισμα των αρμονικών παραμορφώσεων μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του εξοπλισμού και να μειώσει το κόστος ενέργειας εξαλείφοντας τις ανεπιθύμητες αρμονικές στα ηλεκτρικά συστήματα που δημιουργούνται από μη γραμμικά φορτία.

Τα ενεργά φίλτρα καταστολής αρμονικών της σειράς Merus A2 είναι κατασκευασμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία αιχμής πράγμα που τους επιτρέπει την καταστολή των αρμονικών διαταραχών σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιούν ημιαγωγούς τύπου IGBT σε τοπολογία 3 επιπέδων μειώνοντας τις συνολικές απώλειες του συστήματος και βελτιώνοντας την σχέση κόστους/οφέλους σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συστήματα συμβατικών τεχνολογιών.

Η απεριόριστη επεκτασιμότητα μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με την προσθήκη ενεργών αρμονικών φίλτρων σειράς Merus-A2 σε παράλληλη διάταξη χωρίς τεχνικούς περιορισμούς. Αυτό παρέχει την ευελιξία στους μηχανικούς των εγκαταστάσεων όταν προστίθενται στην ηλεκτρική εγκατάσταση περισσότερα φορτία μετά την έναρξη λειτουργίας της να αυξάνουν και αυτοί την ισχύ των φίλτρων συνδέοντας παράλληλα περισσότερες μονάδες.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: