Εσείς τι… χτίζετε με τα προϊόντα της εταιρείας σας;

Εσείς τι… χτίζετε με τα προϊόντα της εταιρείας σας;

Αλλαγές φέρνει στην καταναλωτική ζήτηση η εμπειρία της

  • Εμπιστοσύνη;
  • Αξιοπιστία;
  • Ένα πιο «πράσινο» μέλλον για τον πλανήτη;
  • Καινοτομία;

… εσείς τι χτίζετε με τα προϊόντα της εταιρείας σας;

Αλλαγές φέρνουν τόσο στην αρχιτεκτονική και τις κατασκευές όσο και στα ζητούμενα των καταναλωτών από τα δομικά υλικά και συστήματα δόμησης τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πρόσφατη παγκόσμια «εμπειρία» με την πανδημία του κορωνοϊού (COVID19).

Η υγιεινή και αντισηψία χώρων και επιφανειών (π.χ. η αντοχή των υλικών των επιφανειών σε αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα), ο καλός αερισμός των χώρων αλλά και η ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος φαίνεται πως είναι οι πλέον ισχυρές τάσεις που θα διαμορφώσουν τον κλάδο των κατασκευών και των δομικών υλικών την επόμενη μέρα. Και πως οι καταναλωτές θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την επιλογή προϊόντων και brands που εμπιστεύονται.

Τα Building Materials Awards 2020, τα πρώτα Ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά είναι εδώ για να αναδείξουν τα υλικά εκείνα και τα συστήματα που θα χτίσουν τη νέα εποχή.

Κορυφαίες εταιρείες δομικών υλικών και συστημάτων δόμησης της Ελληνικής αγοράς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αναδεικνύοντας την καινοτομία και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους. Το ΤΕΕ, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και  ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών στηρίζουν το νέο θεσμό με την αιγίδα τους.

Μάθετε πώς θα αναδείξετε και εσείς την υπεροχή των προϊόντων σας https://www.buildingmaterialsawards.gr/.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: