Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2015-2016

Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2015-2016

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργάνωσε και φέτος στην Ελλάδα και σε όλες της χώρες της Ε.Ε. τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2015-2016.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) διοργάνωσε επιτυχώς για  6η  συνεχή φορά την αξιολόγηση των υποψηφίων και την απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, σε συνεργασία με εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, κλαδικών και επιστημονικών φορέων και υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εσωτερικών. Μετά από σχετική διαδικασία αξιολόγησης, βραβεύθηκαν οι ακόλουθες ελληνικές επιχειρήσεις/φορείς που διακρίθηκαν για τις περιβαλλοντικές τους δράσεις και επιδόσεις (με τυχαία σειρά):

ΜΕΤΚΑ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΕΥΔΑΠ .  COCA COLA 3E , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, GASTOUNI SU,  UNILEVER – KNORR., HELECTOR, HELLENIC ENVIRONMENTAL CENTER., ΕΠΤΑ ΑΕ Σύμβουλοι Μελετητές , GREEN ANGELS, ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε., ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΕΠΤΑ Α.Ε.  Σύμβουλοι Μελετητές Περιβαλλοντικών Έργων βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Ελληνικού Θεσμού στην  επίσημη Τελετή Βράβευσης που έγινε στις 19/10/2016, στο Ευγενίδειο  Ίδρυμα, παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας όπως Υπουργών  Περιβάλλοντος , Εσωτερικών – Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Προέδρου της ΚΕΔΕ, εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Ελληνικού Κοινοβουλίου και άλλων φορέων. Το βραβείο αφορά στην  «Ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών αρχών και των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και αειφόρου ενέργειας»  καθώς σε συνεργασία με σημαντικούς Εθνικούς και Διεθνείς Φορείς (όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας), υλοποιεί τα τελευταία χρόνια δύο ευρωπαϊκά έργα, τα οποία προάγουν την προώθηση του ενεργειακού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και συνεισφέρουν στον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, με την εκπόνηση και υλοποίηση Σχεδίων Δράσης Αειφόρου Ενέργειας Ελληνικών Δήμων.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: