Ευρωπαϊκό έργο HAPPEN

Ευρωπαϊκό έργο HAPPEN

[event_details date=””]

Εφαρμογές, Προκλήσεις και Προοπτικές με στόχο τις Έξυπνες Κοινότητες και την Αστική Ανθεκτικότητα.

[event_details]

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου HAPPEN https://cordis.europa.eu/project/rcn/213576/factsheet/en, το οποίο προωθεί τη ριζική ανακαίνιση των κτιρίων της Μεσογείου ώστε να επιτευχθεί η ελαχιστοποίηση της αντίστοιχης ενεργειακής κατανάλωσης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη δεύτερη εκδήλωση του έργου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/5/2019 στις 9.30 πμ στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων σχετικά με  Εφαρμογές, Προκλήσεις και Προοπτικές με στόχο τις Έξυπνες Κοινότητες και την Αστική Ανθεκτικότητα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ευρύτερου δημοσίου τομέα όσο και σε ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαμόρφωση στρατηγικών και σχεδίων δράσης για την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων και την αστική αναβάθμιση. Παράλληλα, αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, κατασκευή και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων καθώς και την ανάπτυξη και εφαρμογή έξυπνων δικτύων.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το ευρωπαικό έργο SMART GEMS http://www.smartgems.tuc.gr/index.php?id=smart_gems με τη συμμετοχή της συντονίστριας Καθ. Ντένιας Κολοκοτσά.

(Visited 256 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: