Σεμινάριο Fiber to the Office από την NEXANS Advanced Network Solutions

Σεμινάριο Fiber to the Office από την NEXANS Advanced Network Solutions

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το σεμινάριο FTTO που οργάνωσαν από κοινού οι εταιρείες NEXANS, Δημουλάς Ειδικά Καλώδια και Α. Ευσταθίου & Συνεργάτες.

Στελέχη πληροφορικής από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενημερώθηκαν πάνω σε πρότυπα, αρχιτεκτονικές και σχεδίαση δομημένης καλωδίωσης και ενεργού εξοπλισμού ενεργειακής εξοικονόμησης και υψηλής ταχύτητας δεδομένων.   Η τεχνολογία «Οπτική ϊνα στο γραφείο» αποτελεί μία πράσινη προσέγγιση σχεδιασμού δικτύων που εξασφαλίζει χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης, χαμηλή αρχική επένδυση, ελάχιστη όχληση στην κτιριακή υποδομή και κεντροποιημένη διαχείριση υψηλής διαθεσιμότητας.

Η συγκεκριμένη δικτυακή λύση κυριαρχεί στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια κυρίως σε περιβάλλοντα Πανεπιστημίων, Αεροδρομίων, Νοσοκομείων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κυβερνητικών και Στρατιωτικών εφαρμογών υψηλής ασφάλειας κλπ.   Εντύπωση προκάλεσε η παρουσίαση της τεχνολογίας των microswitches και των οπτικών ινών τύπου extractable.

Εκ μέρους της NEXANS Advanced Network Solutions, o κ. Λάμπρος Κωστάρας τόνισε ότι σε περίοδο σοβαρής κρίσης, η NEXANS και οι συνεργάτες της επενδύουν στην Ελλάδα με ρεαλιστικές, τεχνολογικά προηγμένες και δοκιμασμένες, λύσεις, τοπική υποστήριξη και με σεβασμό στους ενεργειακούς στόχους 20-20-20 της ΕΕ.

Microswitches

(Visited 476 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: