Η fischer συνεχίζει να αναπτύσσεται – 755 εκατομμύρια ευρώ κύκλος εργασιών

Η fischer συνεχίζει να αναπτύσσεται – 755 εκατομμύρια ευρώ κύκλος εργασιών

Ο όμιλος εταιριών fischer κατέγραψε σημαντική αύξηση εσόδων 6,2% με κύκλο εργασιών 755 εκατομμύρια ευρώ το 2016. Συνεχίζεται η στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης. Το 2017 προβλέπεται να ξεπεράσει τα 800 εκατομμύρια ευρώ. Η ελληνική θυγατρική του ομίλου αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 20%.

Το 2016 ήταν πετυχημένο για τον όμιλο εταιριών fischer. Με κύκλο εργασιών 755 εκατομμύρια ευρώ, η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Waldachtal στο βόρειο Μέλανα Δρυμό (νοτιοδυτικά της Στουτγάρδης στην Γερμανία) ξεπέρασε τον κύκλο εργασιών του προηγούμενου έτους (711 εκατομμύρια ευρώ) κατά 44 εκατομμύρια ευρώ (αύξηση 6,2%). Και οι 4 επιχειρησιακοί τομείς του ομίλου (συστήματα στερέωσης, συστήματα αυτοκινήτου, παιχνίδια fischertechnik και συμβουλευτικές υπηρεσίες) πέτυχαν σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών. Η ελληνική θυγατρική του ομίλου αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 20%.

46 θυγατρικές εταιρίες– περαιτέρω διεθνοποίηση

Ο όμιλος εταιριών fischer συνεχίζει τη στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης.  Στις αρχές του 2016 ιδρύθηκε, μέσω εξαγοράς, η νέα θυγατρική εταιρία στις Φιλιππίνες. Η fischer ίδρυσε ακόμη μια θυγατρική εταιρία στην Ινδία το β’ εξάμηνο του 2016. Πλέον διαθέτει 46 θυγατρικές εταιρίες. Η κερδοφόρα στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης θα συνεχιστεί και μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος με ίδρυση νέων θυγατρικών εταιριών.

Προοπτικές για το 2017: η fischer συνεχίζει να αναπτύσσεται

Ο όμιλος εταιρειών fischer προβλέπει παρόμοια αύξηση του κύκλου εργασιών με αυτή του 2016. Αναμένεται να ξεπεραστεί το φράγμα των 800 εκατομμυρίων ευρώ για πρώτη φορά. Η ανάπτυξη της fischer βασίζεται στη συνέπεια και την κερδοφορία.

Αυτό το έτος θα συνεχίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του ομίλου στην ψηφιοποίηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη βιομηχανία 4.0.  Επίσης θα συνεχίσει να ενσωματώνει νεοσύστατες (start-up) επιχειρήσεις.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: