Οι GREEN ANGELS καλωσορίζουν την COMBATT στα Μέλη τους

Οι GREEN ANGELS καλωσορίζουν την COMBATT στα Μέλη τους

Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας», έχοντας ως γνώμονα την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας σε εναρμόνιση με τους εθνικούς στόχους έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία, αγκαλιάζει το Εθνικό Εγχείρημα των GREEN ANGELS, συμμετέχοντας ενεργά στη συντονισμένη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Ελλάδας και δηλώνοντας το ενδιαφέρον της όχι μόνο για την ανάπτυξή της αλλά και για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπό της.

Η κοινότητα GREEN ANGELS συνενώνει ευαισθητοποιημένες στην αειφόρο ανάπτυξη επιχειρήσεις, οι οποίες μέσω των περιβαλλοντικών τους δεσμεύσεων γίνονται αρωγοί στον κοινό στόχο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Οι GREEN ANGELS υλοποιούν οικονομοτεχνικά έργα και αναλαμβάνουν δράσεις περιβαλλοντικής πολιτικής, μέσω εξειδικευμένων ομάδων εργασίας, που εστιάζουν σε θέματα στρατηγικής, διαδικασιών, βελτίωσης κόστους και κανονιστικής συμμόρφωσης αλλά και εκπαίδευσης της κοινωνίας των πολιτών.

Η COMBATT είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού σκοπού και αποτελεί Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών μολύβδου – οξέως και νικελίου – καδμίου για όλη την Ελληνική Επικράτεια. Σκοπός της COMBATT είναι η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας καθώς και η επίτευξη των εθνικών στόχων έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι GREEN ANGELS και η COMBATT, θα υλοποιήσουν από κοινού,  πράσινες δράσεις αλλά και θα προβούν σε πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών, περί της κλιματικής αλλαγής και των πρακτικών που μπορούμε όλοι να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Σχετικά με την κοινή αυτή πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COMBATT κ. Διονύσης Μπουντουβάς, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Προτεραιότητα της COMBATT είναι η προώθηση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη σύννομη και περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας. Η συμμετοχή μας στην Πρότυπη Κοινότητα των GREEN ANGELS μας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμη του μηνύματός μας και να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρήσεις.»

Oι Δρ. Ανδρέας Τυράκης και κ. Θεοφάνης Ξουλεής, General Community Managers της κοινότητας GREEN ANGELS, σημειώνoυν σε κοινή δήλωσή τους:

«Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε την COMBATT  στη μεγάλη οικογένεια των GREEN ANGELS. Μέσα από τα μάτια μας το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποσκοπεί στο να ενώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό, βελτιώνοντας στην πράξη τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις και ενισχύοντας την κοινωνία των πολιτών. Η COMBATT το αποδεικνύει αυτό καθημερινά μέσα από το έργο, τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει».

(Visited 78 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: