H Schneider Electric ενισχύει την Ψηφιακή Οικονομία στο Innovation Summit του Hong Kong

H Schneider Electric ενισχύει την Ψηφιακή Οικονομία στο Innovation Summit του Hong Kong

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, στο Χονγκ Κονγκ, το Innovation Summit 2017. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ειδικοί της Schneider και παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίες και στοχαστές του κλάδου συνεργάστηκαν προκειμένου να μετατρέψουν τις νέες τολμηρές ιδέες σε λύσεις για την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο Χονγκ Κονγκ, πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών που έχουν προστεθεί στο EcoStruxure™, της ανοικτής αρχιτεκτονικής και πλατφόρμας της Schneider Electric, η οποία επιτρέπει την παροχή λύσεων IoT, με μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας και διαλειτουργικότητας, σε έξι τομείς εξειδίκευσης – Ενέργεια, ΙΤ, Κτίρια, Μηχανές, Βιομηχανία και Ηλεκτρικό Δίκτυο, καθώς και σε τέσσερις κλάδους: Κτίρια, Data Center, Βιομηχανία και Υποδομές. Η παγκόσμια πρεμιέρα του EcoStruxure περιελάμβανε την αποκλειστική πρώτη παρουσίαση τριών νέων λύσεων:

  • To EcoStruxure IT, το οποίο προσφέρει διαχείριση υποδομών νέας γενιάς για Data Centers, με real-time αλλά και προγνωστικά analytics που συμβάλουν στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ΙΤ και των εγκαταστάσεων.
  • Το EcoStruxure Building, την έξυπνη συνεργατική κτιριακή πλατφόρμα και ανοικτή αρχιτεκτονική συστημάτων που επιτρέπει σε προγραμματιστές και συνεργάτες να αλληλοεπιδρούν, να μοιράζονται δεδομένα, να αναπτύσσουν εφαρμογές, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα έως και 30%, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει υψηλά επίπεδα άνεσης για τους χρήστες των κτιρίων.
  • Το EcoStruxure Industrial Software που συνδυάζει επεκτασιμότητα και εξειδίκευση, επιτρέποντας την άψογη συνεργασία μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού και των διεργασιών, επιτρέποντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος ιδιοκτησίας χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια, στην προστασία των δεδομένων ή στην απόδοση των συστημάτων.

Πάνω από 1.000 πελάτες της Schneider, από όλα τα μήκη του κόσμου, παρακολούθησαν πάνω από 50 εξειδικευμένους ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων του Jean-Pascal Tricoire, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Schneider Electric και τον Cyril Perducat, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο IoT & Digital Transformation της Schneider Electric. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε ομιλίες πάνω σε θέματα στρατηγικής και διαδραστικές ενότητες με ομάδες πελατών και συνεργατών με στόχο την περαιτέρω επιτάχυνση των ψηφιακών λύσεων στην οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Innovation Hub» της εταιρείας, έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Schneider Electric σε λογισμικό, λύσεις και υπηρεσίες. Στο Innovation Hub βρισκόταν επίσης το Partner Village, στο οποίο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί και start-ups εταιρείες, όπως η Microsoft, η Accenture, η Cisco, η Intel και η Salesforce, όπου παρουσίασαν τις τελευταίες τους καινοτομίες.

«Μια νέα ψηφιακή οικονομία αναδύεται σε όλες τις αγορές όπου το IoT, η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιοποίηση επιταχύνονται, προσφέροντας τεράστιες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις να είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικές, ανατρεπτικές και διαφοροποιημένες» δήλωσε ο Tricoire για να συμπληρώσει πως «Η αποστολή μας είναι απλή: προσφέρουμε ανοιχτές και πρακτικές ψηφιακές τεχνολογίες που επιτρέπουν αυτή τη μετάβαση και τις τολμηρές ιδέες των πελατών μας που τροφοδοτούνται από την ψηφιακή οικονομία».

Με την οργάνωση του Innovation Summit, στο Χονγκ Κονγκ, η Schneider Electric επεκτείνει τις δεσμεύσεις της για την COP21 αειφορία και τον στόχο της να γίνει ουδέτερη σε εκπομπή άνθρακα μέχρι το 2030 σε μεγάλες εκδηλώσεις. H Schneider επενδύει στο πρόγραμμα μείωσης εκπομπών του άνθρακα για να αντισταθμίσει τις εκπομπές όλων των αεροπορικών μεταφορών και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το Innovation Summit. Επιπλέον, πρακτικές  βιωσιμότητας υιοθετήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μέσω της διαχείρισης ελέγχου του κλίματος, τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών φαγητού και τη μειωμένη χρήση χαρτιού και αποβλήτων. Αυτές οι δεσμεύσεις βιωσιμότητας θα ενσωματωθούν σε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Innovation Summit World Tour.

Pic source http://newsliner.in

(Visited 108 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: