Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. και η Den Braven Ελλάς Α.Ε. ανακοινώνουν την εμπορική συνεργασία τους

Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. και η Den Braven Ελλάς Α.Ε. ανακοινώνουν την εμπορική συνεργασία τους

H Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. και η Den Braven Ελλάς Α.Ε. ανακοινώνουν την εμπορική τους συνεργασία για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι υψηλής ποιότητας λύσεις παθητικής πυροπροστασίας για κτήρια και κατασκευές Zwaluw Fire Protect της Den Braven είναι πλέον διαθέσιμες στο δίκτυο πώλησης εξειδικευμένων συνεργατών της Knauf που βρίσκονται στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσω της συνεργασίας με την Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που εδρεύουν στην Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στα έργα τους προϊόντα και λύσεις πυρασφάλειας με την υποστήριξη ενός εξειδικευμένου επιτελείου μηχανικών υποστήριξης.

«Θεωρούμε ότι η συνεργασία με την Knauf αποτελεί μια ευκαιρία για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον κλάδο των πυράντοχων κατασκευών και να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων παθητικής πυροπροστασίας σε κτήρια και κατασκευές», δήλωσε ο Τάσος Σαχαρίδης, Γενικός Διευθυντής της Den Braven Ελλάς Α.Ε..

«Η Den Braven είναι γνωστή για την πρωτοποριακή καινοτομία και δέσμευση για την ποιότητα», δήλωσε ο Δημήτρης Δοντάς, Γενικός Διευθυντής της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.. « Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά και με σεβασμό στην ασφάλεια και το περιβάλλον, η Knauf διατηρεί τη φυσική ισορροπία σε κάθε στάδιο της παραγωγικής της δραστηριότητας. Σήμερα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων δόμησης, θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτηρίων, ενώ μεγάλη ανάπτυξη σημειώνεται στα δομικά συστήματα κάλυψης και κατασκευής τοίχων, οροφών και δαπέδων με παράλληλες καινοτομίες στις λύσεις πυροπροστασίας, ηχομόνωσης, ακουστικής και αντισεισμικότητας, προσέθεσε.

Τα προϊόντα Zwaluw Fire Protect της Den Braven για λύσεις παθητικής πυροπροστασίας για κτήρια και κατασκευές, τα οποία είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., περιλαμβάνουν :

  • Zwaluw Fire Protect FP Sealants, σφραγιστικά σιλικόνης, ακρυλικής βάσης και υβριδικά για την πυράντοχη σφράγιση κατασκευαστικών αρμών με αντοχή στη φωτιά μέχρι και 4 ώρες.
  • Zwaluw Fire Protect FP PU Foam, πυράντοχος αφρός πολυουρεθάνης για την πυράντοχη σφράγιση κατασκευαστικών αρμών με αντοχή στη φωτιά μέχρι και 2 ώρες από μόνος του ή μέχρι και 4 ώρες σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα FP.
  • Zwaluw Fire Protect FP Intumescent, πυροδιογκούμενες βαφές και σφραγιστικά με αντοχή στη φωτιά μέχρι και 2 ώρες. Διογκώνονται 40 φορές κατά την επαφή τους με την φωτιά ή τη θερμοκρασία δημιουργώντας μία πυράντοχη σφράγιση.
  • Zwaluw Fire Protect FP Fire Board, επεξεργασμένη πλάκα πετροβάμβακα με επίστρωση πυροδιογκούμενου χρώματος για κλείσιμο ανοιγμάτων σε σημεία διέλευσης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με αντοχή στη φωτιά μέχρι και 2 ώρες.
  • Zwaluw Fire Protect FP Pipe Wraps & Collars, συστήματα πυροδιογκούμενων κολλάρων κάλυψης σωλήνων στα σημεία διέλευσης μέσα από δομικά στοιχεία με αντοχή στη φωτιά μέχρι και 2 ώρες.

Σχετικά με την Knauf Γυψοποιία ABEE

 Σχετικά με την Knauf Γυψοποιία ABEE – Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. με δυναμικό εργαζομένων σήμερα 150 περίπου άτομα και εργοστάσια παραγωγής στην Αμφιλοχία, στην Θεσσαλονίκη και στην Λεμεσό, είναι μέλος του ομίλου Knauf. Με εταιρικό κεφάλαιο προερχόμενο εξ ολοκλήρου από τη Γερμανία, ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991. Η Knauf διαθέτει μία απολύτως καθετοποιημένη παραγωγή όπου από την α’ ύλη, προϊόν δικής της εξόρυξης, παράγει στις εγκαταστάσεις της ολοκληρωμένα δομικά στοιχεία και διαθέτει στην αγορά πιστοποιημένες λύσεις και συστήματα δόμησης. Η εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την Knauf για αυτό διατηρεί 3 πιστοποιημένα και πλήρως εξοπλισμένα εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα και την Κύπρο με σκοπό την εκπαίδευση του τεχνικού κόσμου, των συνεργατών, του τελικού καταναλωτή και των στελεχών της και γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και την αρτιότερη εφαρμογή των συστημάτων δόμησης που παράγει.

Σχετικά με την Den Braven Ελλάς Α.Ε. – Η Den Braven ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων σφραγιστικών – συγκολλητικών και αφρών πολυουρεθάνης εξάγοντας σε πάνω από 100 χώρες. Η φιλοσοφία της Den Braven στηρίζεται στην αρχή του “Καλύτερα αποτελέσματα μέσω της γνώσης” και επενδύει στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σχεδιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα ώστε να βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις. Η πρόσφατη συγχώνευση της Den Braven με τον κολοσσό Bostik (μέλος της ARKEMA), ενισχύει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων καθώς επίσης και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Den Braven Ελλάς Α.Ε μετονομάζεται σε Bostik Ελλάς Α.Ε.. Το Brand Den Braven παραμένει ως έχει στην αγορά.

Η Zwaluw Fire Protect είναι μια πλήρης πιστοποιημένη σειρά προϊόντων, εγκεκριμένη για παθητική πυροπροστασία για χρήση σε αρμούς διαστολής, αρμούς σύνδεσης, σημεία διέλευσης σωληνώσεων και καλωδίων μεταξύ πυροδιαμερισμάτων.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: