Ημερίδα: Φωτοβολταϊκά & χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης

Ημερίδα: Φωτοβολταϊκά & χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ. Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων σε συνδυασμό με την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη των υπολειπόμενων αναγκών είναι ο πλέον αξιόπιστος τρόπος αντιμετώπισης του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους αλλά και ο μοναδικός τρόπος θωράκισης των νοικοκυριών και των  επιχειρήσεων απέναντι στην αβεβαιότητα της μεταβολής των τιμών καυσίμων και ενέργειας τα επόμενα χρόνια.

Τι ισχύει στη νομοθεσία σχετικά με την αυτοπαραγωγή ενέργειας; Πώς γίνεται μια μελέτη διαστασιολόγησης φωτοβολταϊκών συστημάτων σύμφωνα με το σχέδιο της Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. 20701-8/2022: «Εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα κτίρια»; Ποια χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και επιχειρήσεων πρόκειται να εκκινήσουν άμεσα, με τί όρους και ποια ποσοστά επιδότησης; Ποιές νέες απαιτήσεις ως προς τις μελέτες των μηχανικών εισάγονται;

Για την ενημέρωση των μηχανικών στα παραπάνω θέματα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών συνδιοργανώνει με το  Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας,  Τεχνική Εκδήλωση με θέμα: «Φωτοβολταϊκά στα κτίρια και χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών και επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα) την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 18:00-21:00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Απαιτείται όμως εγγραφή ΕΔΩ

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσης από ΕΔΩ.

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση συστήνεται η χρήση μάσκας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητήριο Ελλάδας.

(Visited 270 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: