Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Διάκριση στα Best Workplaces 2015

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Διάκριση στα Best Workplaces 2015

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΑΥΚΑΣ ξεχώρισε στην πρώτη δεκάδα της τελικής λίστας των εταιρειών, στα πλαίσια της έρευνας Best Workplaces που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas, για την αξιολόγηση του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα για το 2015.

Μέσα από την έρευνα Best Workplaces, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διακρίθηκαν στο σύνολο 23 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται στις παρακάτω τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό εργαζομένων τους:

  • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω
  • 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, και
  •  4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ κατατάχθηκε στην ένατη θέση και βρίσκεται στη δεκάδα των «μεγάλων» εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2015, αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιό της, αφού η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε βάσει της δικής τους ψηφοφορίας. Με τη βράβευση αυτή, επιβεβαιώνεται ότι η ΚΑΥΚΑΣ αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων της, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό, την ανοικτή επικοινωνία, την κατανόηση, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια.

Η ΚΑΥΚΑΣ στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη των εργαζομένων της και προσπαθεί να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και ταλέντων τους. Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία λειτουργούν μέσω του Kafkas Institute of Training & Development, καθώς και των συνεχών εξωτερικών εκπαιδεύσεων στον τομέα ενδιαφέροντος του κάθε ανθρώπου της, η εταιρεία ανοίγει ορίζοντες για εξέλιξη και ανάπτυξη για κάθε θέση απασχόλησης. Παράλληλα, μέσω των προγραμμάτων πρόσθετων παροχών της εταιρείας, δημιουργούνται επιπλέον οφέλη για τους ανθρώπους της, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την εξέλιξη και την πορεία της.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: