ΚΑΥΚΑΣ: 2 Νοεμβρίου «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων»

ΚΑΥΚΑΣ: 2 Νοεμβρίου «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων»

Η 2 Νοεμβρίου, «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων», έχει καθιερωθεί στην ΚΑΥΚΑΣ ως θεσμός, σε φόρο τιμής στη μνήμη του ιδρυτή της, Βασίλη Καυκά. Την συγκεκριμένη ημερομηνία, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων, στο προσωπικό της και κληρώνει δώρα μέσω του δικτύου καταστημάτων της στους πελάτες της.

Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της, αλλά κυρίως στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα της, θέλησε αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή για το ανθρώπινο δυναμικό της προκειμένου να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με όραμα για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους ενώ παράλληλα να σηματοδοτεί και την πολύτιμη συμβολή του ιδρυτή για τη δημιουργία, την εξέλιξη και την πετυχημένη πορεία της ΚΑΥΚΑΣ.

Αυτή την καταλυτική ημέρα, που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των εργαζομένων,  η ΚΑΥΚΑΣ τιμά και ευχαριστεί τους ανθρώπους αλλά και τους πελάτες της, αναγνωρίζοντας την κοινή διαδρομή, την εμπιστοσύνη αλλά και την στήριξή τους. Η ΚΑΥΚΑΣ αποδεικνύει ότι η «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων» διαρκεί συμβολικά μία μέρα, αλλά για την εταιρεία είναι τρόπος σκέψης και ζωής!

(Visited 66 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: