Η MAPEI HELLAS χορηγός 2 νικητών στο Room 18

Η MAPEI HELLAS χορηγός 2 νικητών στο Room 18

Η Mapei Ελλάς, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ανάπτυξης καινοτόμων αρχιτεκτονικών ιδεών, έγινε ένας από τους μεγάλους χορηγούς του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού σχεδιασμού Room 18. Ο διαγωνισμός είχε ως αντικείμενο τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου ενός τυπικού δωματίου ύπνου σε ελληνικό αστικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Η Mapei Ελλάς συμμετείχε με προϊόντα της στην υλοποίηση των projects, τα οποία απέσπασαν το 1ο και το 3ο βραβείο. Πιο συγκεκριμένα, το 1ο Βραβείο πήρε ένα καταπράσινο δωμάτιο – πάρκο, εμπνευσμένο από τον αρχιτέκτονα Λεωνίδα Παπαλαμπρόπουλο. Για την κατασκευή του «Elyseum & the politics of the golf course» η Mapei Ελλάς προσέφερε την κόλλα ULTRABOND TURF PU 1K για το συνθετικό χλοοτάπητα.

Το τρίτο βραβείο πήρε η ισπανική συμμετοχή των Sara Navazo Saez De Arregui και Edorta Larizgoitia Andueza, οι οποίοι πρότειναν ένα δωμάτιο στο οποίο το κρεβάτι κρεμιέται στο κέντρο του χώρου, μέσα σε ένα ξύλινο κουτί και λειτουργεί ως ένας χώρος απομόνωσης από το υπόλοιπο δωμάτιο. Για το «κουτί των ονείρων», η Mapei Ελλάς παρείχε την πατητή τσιμεντοκονία ULTRATOP LOFT. Είναι εύκολη στη χρήση, ευέλικτη, με αντοχή στην τριβή και άρα ιδανική για τη διακόσμηση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών σε καινούργιες κατασκευές και ανακαινίσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μπετόν και υπάρχοντα δάπεδα με πλακίδια ή μάρμαρα, γυψοσανίδες κλπ., ακόμα και σε χώρους με αυξημένη υγρασία (κουζίνα, μπάνιο).

(Visited 115 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: