Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο Building Green Open Space 2019, στο Metropolitan Expo

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο Building Green Open Space 2019, στο Metropolitan Expo

Με επιτυχία και τις καλύτερες των εντυπώσεων ολοκληρώθηκε το Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 18-20 Οκτωβρίου, στο Hall 1, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

Το 3ήμερο Open Space απαρτίστηκε από παρουσιάσεις, case studies και προβολές εφαρμογών και λύσεων για την αρχιτεκτονική και την πράσινη δόμηση, τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα και νέα κτίρια, την ασφάλεια και πρότυπα πιστοποίησης κτιρίων, την αειφορία στο δομημένο περιβάλλον, τα έξυπνα κτίρια και τα συστήματα διαχείρισης κτιρίων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις θεματικές των τριών ημερών που πραγματοποιήθηκε το Open Space http://events.buildinggreen.gr/open-space-2019/#programma

Επιβεβαιώθηκαν τα σημάδια ανάκαμψης του κατασκευαστικού κλάδου στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Η μεγάλη επιτυχία της επαγγελματικής έκθεσης του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019, που διοργανώθηκε 18-20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, επιβεβαίωσε τα σημάδια ανάκαμψης στη κατασκευαστική και οικοδομική δραστηριότητα.

Οι χιλιάδες επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου που επισκέφθηκαν την έκθεση, οι σημαντικές συμφωνίες που κλείστηκαν από τις συμμετέχουσες εταιρείες καθώς και οι επιτυχείς συνεργασίες με αγοραστές του εξωτερικού στις B2B συναντήσεις, κατέδειξαν ότι η αγορά των κατασκευών βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Τα θετικά αποτελέσματα για τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών από τη συμμετοχή τους στη έκθεση, κατέστησαν την έκθεση ως σημαντικό εμπορικό εργαλείο του κλάδου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019, εκθέτες και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2020, με τον πήχη να μπαίνει ακόμη πιο ψηλά. Άλλωστε η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και η αναμενόμενη περαιτέρω βελτίωση του κλίματος στην αγορά των κατασκευών, αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον για τη επόμενη διοργάνωση της έκθεσης.

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 διοργανώθηκε από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO ΑΕ 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του ΣΕΒ, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πειραιώς.

(Visited 436 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: