Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του

Ενημερωτικές Ημερίδες στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Σχέσεις σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» πραγματοποίησε η εταιρία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 170 εμπορικών συνεργατών, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε τρεις ακόμα ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα «Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος 2016 – Ευκαιρία ή Απειλή» στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Σχέσεις σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι». Οι Ημερίδες έλαβαν χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης εντός των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Στόχος τους αποτελεί η συνεχής ανάπτυξη και ενδυνάμωση της σχέσης της εταιρίας με τους πελάτες της, μέσα από τον ανοιχτό διάλογο, καθώς και η ενημέρωση για το νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια των Ημερίδων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρίας και την ηγετική της παρουσία στην αγορά. Παράλληλα, καταξιωμένοι ομιλητές εξήγησαν τις διαφορές του νέου Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος με τον προηγούμενο, ενώ τόνισαν τις προοπτικές που δημιουργεί δίνοντας ώθηση στην τεχνολογία του σκυροδέματος στην χώρα. Ταυτόχρονα, δόθηκε χρονοδιάγραμμα με τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να εφαρμοστούν σε κάθε μονάδα σκυροδέματος, παρουσιάστηκαν οι διαφορετικές κατηγορίες έκθεσης και αναφέρθηκαν οι επιπτώσεις στις μελέτες σύνθεσης σκυροδέματος.

Επιπλέον, τα εξειδικευμένα, καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη του τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Πωλήσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, , διαβεβαίωσαν τους συμμετέχοντες ότι η εταιρεία θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους παρέχοντας υποστήριξη και λύσεις, ώστε να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις του αύριο. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία συμβάλλει στην πράξη στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ο κ. Γιώργος Μελάτος, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Ο νέος Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος είναι προς την κατεύθυνση μεγιστοποίησης του κοινωνικού οφέλους που προκύπτει από τα αυξημένα επίπεδα προστασίας και ασφάλειας που θα παρέχουν πλέον τα κτίρια στους χρήστες τους. Για την Ελλάδα, που είναι χώρα με έντονη σεισμική δραστηριότητα, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε ως θετική κάθε πρωτοβουλία προς τέτοια κατεύθυνση. Ταυτόχρονα αποτελεί και μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συνεργάτες μας να εξελιχθούν περαιτέρω». Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζουμε να επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους συνεργάτες μας, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους».

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του

 

(Visited 116 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: