Τετραπλή Πιστοποίηση της OTIS από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τετραπλή Πιστοποίηση της OTIS από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την πιστοποίηση της εταιρείας OTIS με βάση τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001, για το Σχεδιασμό, τη Διάθεση, την Εγκατάσταση και τη Συντήρηση Ανελκυστήρων, Κυλιόμενων Κλιμάκων και Διαδρόμων.

Παράλληλα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προχώρησε στην Πιστοποίηση της εταιρείας για την Πλήρη Διασφάλιση της Ποιότητας των νέων ανελκυστήρων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 95/16/ΕΚ.

Η πιστοποίηση της OTIS σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή της για την εξασφάλιση της Ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια των εργαζομένων της, αλλά και όλων των ατόμων που εμπλέκονται στη λειτουργία της (πελάτες, επισκέπτες).

Η Πιστοποίηση Πλήρους Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 95/16/ΕΚ καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών σχεδιασμού, συναρμολόγησης, εγκατάστασης και εσωτερικού τελικού ελέγχου των Ανελκυστήρων της OTIS, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται πλήρης έλεγχος κάθε νέου ανελκυστήρα, σε όλα τα στάδια της υλοποίησης του. Μετά τον τελικό έλεγχο τους οι νέοι ανελκυστήρες της εταιρείας θα φέρουν τη σήμανση CE συνοδευόμενη από τον διακριτικό αριθμό κοινοποίησης 0654 της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα 28 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα έχει αναλάβει την πιστοποίηση σημαντικού αριθμού ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων της εταιρείας OTIS σε  Ξενοδοχεία (HILTON, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, CRETA MARIS, SHERATON ΡΟΔΟΥ), Νοσοκομεία (ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ), Πολυκαταστήματα (ATTICA), Supermarkets (ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, LIDL), Κτίρια γραφείων και πολυκατοικίες. Πρόσφατα η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε τους εννέα ανελκυστήρες και τις δεκατρείς κυλιόμενες κλίμακες του νέου ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (πρώην FIX).

Otis Logo

TUV HELLAS_Logo

(Visited 468 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: