Ελεγκτές χώρου DXR2 από τη Siemens

Ελεγκτές χώρου DXR2 από τη Siemens

Οι ελεγκτές χώρου DXR2 της Siemens ενισχύουν την εξοικονόμηση και την άνεση και προσφέρουν:

  • Αυτοματισμό χώρου για υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα και άνεση.
  • Λειτουργικότητα και ευελιξία χάρη στις δοκιμασμένες εφαρμογές.
  • Ένα εύκολο εργαλείο για αποδοτική διαμόρφωση και εκκίνηση.
  • Επικοινωνία μέσω BACnet.

Με τους ελεγκτές Desigo DXR2, ο τομέας κτηριακού αυτοματισμού της Siemens προσθέτει στη γκάμα προϊόντων έναν ελεγκτή αυτοματισμού χώρου για το συνολικό έλεγχο HVAC συστημάτων, φωτισμού και σκίασης. Οι ελεγκτές αυτοματισμού χώρου Desigo DXR2 διατίθενται με παραμετροποιήσιμες, δοκιμασμένες τυπικές εφαρμογές για HVAC – ηλεκτρολογικές λύσεις και είναι ιδιαίτερα εύκολοι στην εγκατάσταση και λειτουργία.

Siemens Desigo DXR2

Οι νέοι ελεγκτές χώρου Desigo DXR2 αυτοματοποιούν τη θέρμανση, τον αερισμό και τον κλιματισμό, τον φωτισμό και την σκίαση με τρόπο ενεργειακά αποδοτικό και χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Η επικοινωνία του συστήματος γίνεται μέσω του διεθνώς πιστοποιημένου για κτηριακούς αυτοματισμούς πρωτοκόλλου επικοινωνίας BACnet και οι συσκευές πεδίου, όπως οι  διακόπτες και  οι αισθητήρες ή οι δυαδικές έξοδοι για φωτισμό και σκίαση διασυνδέονται στον ελεγκτή χώρου μέσω  πρωτοκόλλου KNX PL Link.

Η διαμόρφωση της εφαρμογής βάσει της απαίτησης, γίνεται με χρήση ενός απλού λογισμικού (ABT Site) και αντίστοιχα η επιλεγμένη τελική λύση DXR2 μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί σε πολλούς χώρους.

Οι εφαρμογές, τις οποίες οι ελεγκτές χώρου DXR2 διαθέτουν, έχουν δοκιμαστεί ως προς την ενεργειακή τους αποδοτικότητα στα εργαστήρια της Siemens και είναι απόλυτα σύμφωνες με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ενεργειακής αποδοτικότητας EN15232 ή το eu.bac.

Ως μέρος της σειράς προϊόντων του Desigo Total Room Automation (TRA), οι ελεγκτές αυτοματισμού χώρου Desigo DXR2 υποστηρίζουν επίσης τις εφαρμογές για ενεργειακή αποδοτικότητα του συστήματος TRA όπως AirOptiControl και RoomOptiControl. Η εφαρμογή AirOptiControl βελτιστοποιεί την παροχή αέρα και αποτελεί τη βάση για ενεργειακά αποδοτική λειτουργία  για τα συστήματα αερισμού και κλιματισμού. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία RoomOptiControl, ανιχνεύει την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας σε ένα χώρο και μέσω της ένδειξης με το πράσινο φύλλο που υπάρχει στην μονάδα χώρου του χειριστή, προτρέπει τους χρήστες να εξοικονομήσουν ενέργεια. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ενεργή συμμετοχή του χρήστη μέσω της λειτουργίας RoomOptiControl μπορεί να εξοικονομήσει έως και 25% επιπλέον ενέργεια όσον αφορά τη διαχείριση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε  το σύνδεσμο www.siemens.gr/buildingtechnologies .

(Visited 86 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: