Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Procura+ και το Forum CompraVerde ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Ρώμη

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Procura+ και το Forum CompraVerde ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Ρώμη

Στις 13 – 14 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στη Ρώμη μία μεγάλη διεθνής εκδήλωση για τις βιώσιμες δημόσιες συμβάσεις (SPP). Η διοργάνωση αυτή θα συνδυάσει την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη GPPbest για τις αειφόρες συμβάσεις και τις ετήσιες εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πράσινων Συμβάσεων Procura+ και του Ιταλικού Forum CompraVerde.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια του Λάτσιο (Ιταλία), τις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Αειφορία (ICLEI), τους διοργανωτές του Forum CompraVerde-BuyGreen και την κοινοπραξία δύο ευρωπαϊκών έργων: του GPPbest (est Practices Exchange and Strategic Tools for GPP) και του SPP Regions (regional networks for sustainable procurement).

Η εκδήλωση θα διερευνήσει τον τρόπο που η συνεργασία σε δίκτυα μπορεί να αυξήσει την ικανότητα και να υποστηρίξει την εφαρμογή των αειφόρων και καινοτόμων συμβάσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πολλούς κεντρικούς ομιλητές, Υπουργούς Περιβάλλοντος από διάφορα κράτη μέλη, καλές πρακτικές από τις τοπικές κυβερνήσεις για τις δημόσιες συμβάσεις και την καινοτομία, πολλές ευκαιρίες για δικτύωση και ανταλλαγή, ένα panel συζήτησης για τη μετάβαση των οδηγιών της ΕΕ σχετικά με τις δημόσιες συμβάσεις και έξι sessions για την ανάπτυξη ικανοτήτων.

Το Forum CompraVerde-BuyGreen, διοργανώνεται για δέκατη φορά και αποτελείται από μια έκθεση και ένα συνέδριο αφιερωμένα στις πολιτικές, τα έργα και τις ιδιωτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με τις πράσινες δημόσιες συμβάσεις στην Ιταλία. Αυτό το μέρος της εκδήλωσης αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερες από 230 δημόσιες, ιδιωτικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, πολλές συναντήσεις και ένα μείγμα από τοπικούς και διεθνείς ομιλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Procura+ και την ιστοσελίδα του Forum CompraVerde-BuyGreen.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: