Το ΣΥΔΕΣΥΣ… πάει σχολείο και συμμετέχει σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το ΣΥΔΕΣΥΣ… πάει σχολείο και συμμετέχει σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών «ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε», στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της ανακύκλωσης, συμμετείχε στις 9 Ιουνίου, στην εκδήλωση του 9ου νηπιαγωγείου & 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Περισσότερα από 100 παιδιά, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις δράσεις της εκδήλωσης και με πολύ ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος. Το ΣΥΔΕΣΥΣ μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικά βραχιολάκια με μήνυμα ανακύκλωσης, σε γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΕΣΥΣ, κ. Λουκάς Χριστοδούλου, δήλωσε: «Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι η νέα γενιά μπορεί να χαράξει το δρόμο προς την ορθότερη διαχείριση των πόρων, μέσω της ανακύκλωσης και την βιώσιμη ανάπτυξη. Το ΣΥΔΕΣΥΣ στο πλαίσιο της λειτουργίας του και της εταιρικής υπευθυνότητας συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και με ιδιαίτερη χαρά, σήμερα, συμμετείχε σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά.»

 

 

 

(Visited 280 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: