Συνέδριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας, Μουσείο Ακρόπολης, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Συνέδριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας, Μουσείο Ακρόπολης, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για τους ανθρώπους της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.. Η εταιρία συμπληρώνει τα πρώτα 25 χρόνια βιομηχανικής της παρουσίας στην Ελλάδα και διοργανώνει το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.

Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες της αγοράς δόμησης του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού χώρου θα αναλύσουν τη συνεισφορά των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf σε θέματα αντισεισμικής συμπεριφοράς, οικοδομικής φυσικής και αρχιτεκτονικής.

Το συνέδριο θα ανοίξει τις πύλες του στις 20 Οκτωβρίου 2016, στις 11:00πμ και θα ολοκληρωθεί με εορταστικό networking cocktail στις 18:20μμ. Λόγω περιορισμένων θέσεων η συμμετοχή στο συνέδριο πραγματοποιείται μόνο κατόπιν προκράτησης και τηλεφωνικής επιβεβαίωσης από την Knauf. Το συνέδριο απευθύνεται σε Mηχανικούς και θα τηρηθεί αυστηρά χρονική σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής θα παραμείνει ενεργή έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2016.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εισηγήσεων και δηλώστε τη συμμετοχή σας καταγράφοντας τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα στο www.knauf.gr.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές του συνεδρίου θα ανακαλύψετε στο CV booklet.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: