Ενημερωτικές εκδηλώσεις στους τομείς της ενέργειας και του Euratom, Βαρσοβία, Απρίλιος 2016

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στους τομείς της ενέργειας και του Euratom, Βαρσοβία, Απρίλιος 2016

Τα δίκτυα των Εθνικών Σημείων Επαφής της ενέργειας “C-Energy 2020” και του Euratom “NUCL-EU 2020 και το National Centre for Nuclear Research σε συνεργασία με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Πολωνίας, διοργανώνουν ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στις 6,7 και 8 Απριλίου 2016.

 

6 & 7 Απριλίου 2016

Διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου που απευθύνεται στην ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με πρακτικές συμβουλές για την προετοιμασία προτάσεων στο πλαίσιο των προκηρύξεων του Ορίζοντα 2020, στους τομείς της ενέργειας και του Euratom. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τα δίκτυα των Εθνικών Σημείων Επαφής της ενέργειας “C-Energy 2020” και του Euratom “NUCL-EU 2020“. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

8 Απριλίου 2016

Το National Centre for Nuclear Research σε συνεργασία με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Πολωνίας για το πρόγραμμα Euratom στον Ορίζοντα 2020 και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του δικτύου των Εθνικών Σημείων Επαφής για το Euratom “NUCL-EU 2020”, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα και International Brokerage event για την αναζήτηση εταίρων στο πλαίσιο των προκηρύξεων του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ακολουθήστε το σύνδεσμο www.rbd.syskonf.pl .

Η γλώσσα διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι η αγγλική.

Η συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Ωστόσο, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των συμμετεχόντων καλύπτονται από τους ίδιους.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: