Το 1ο Σεμινάριο Certified Energy Auditor στην Αθήνα

Το 1ο Σεμινάριο Certified Energy Auditor στην Αθήνα

Το Ελληνικό Παράρτημα του Association on of Energy Engineers (AEE) ανακοινώνει το πρώτο σεμινάριο Certified Energy Auditor (CEA), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 30 Απριλίου – 3 Μαΐου 2018. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποίηση που θα τους οδηγήσει στην λήψη δύο (2) βαθμών για την ανέλιξή τους σε ανώτερη Τάξη Ενεργειακών Ελεγκτών σύμφωνα με την Υ.Α. Αρ. Φύλλου 2337.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σεμινάριο CEA

Το σεμινάριο CEA έχει διάρκεια 3 ημέρες συν 1 ημέρα εξετάσεων, και θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Όλες οι λεπτομέρειες (ημερομηνία, θεματικές, βιογραφικά εκπαιδευτών, κόστος, κριτήρια επιλεξιμότητας υποψηφίων κ.α.) είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να αποστείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: aee.greece@inzeb.org με θέμα «Σεμινάριο CEA – Αθήνα».

Σεμινάριο Certified Energy Auditor (CEA)

Το σεμινάριο CEA προετοιμάζει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεών τους, ώστε να εκτελούν ενεργειακούς ελέγχους, να αξιολογούν και να προτείνουν μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας για εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το σεμινάριο CEA καλύπτει όλο το εύρος των απαιτούμενων διαδικασιών για την αξιολόγηση ενεργειακών συστημάτων, ξεκινώντας από απλές προκαταρκτικές έρευνες μέχρι ενεργειακούς ελέγχους κατά ASHRAE Level 3.

Το σεμινάριο –μεταξύ άλλων- θα περιλαμβάνει μεθόδους τεχνοοικονομικής ανάλυσης, μέτρηση και επαλήθευση καθώς και διαδικασίες που απαιτούνται κατά τη σύναψη συμβάσεων ενεργειακής απόδοσης.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: