Εορτασμός των 350ων γενεθλίων της Saint-Gobain

Εορτασμός των 350ων γενεθλίων της Saint-Gobain

Στα πλαίσια του εορτασμού των 350 ετών ζωής και ιστορίας της Saint-Gobain, γεγονός που εορτάζεται με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις σε όλες τις 65 χώρες της υφηλίου που ο Όμιλος έχει παρουσία, η Saint-Gobain Hellas διοργάνωσε για τους συνεργάτες της Αρχιτέκτονες – Μηχανικούς εορταστική ημερίδα με θέμα «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου στο Κτήμα JOCKEY’S στο Ολυμπιακό χωριό και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εμπορικοί συνεργάτες της εταιρίας. Πρόκειται για τη 2η εκδήλωση που γίνεται φέτος και απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια του κοινού που την παρακολούθησε και το οποίο εκδήλωσε θερμό ενδιαφέρον για την συμμετοχή του και σε επόμενες συναντήσεις με αντικείμενο τα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την αναδρομή της ιστορίας και δραστηριότητας  της Saint – Gobain μέσα στο χρόνο, συνεχίστηκε με την αναφορά στις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της δραστηριότητας των  υαλοπινάκων (SG Glass)  και ολοκληρώθηκε με εκτενή αναφορά στα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει η εταιρία στην Ελλάδα καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα που έχουν ήδη κάνει την παρουσία τους στην Ελληνική αγορά και βέβαια στα νέα προϊόντα που σύντομα πρόκειται να τοποθετηθούν.

Το μυστικό της μακράς και επιτυχημένης αυτής  πορείας, φαίνεται να είναι τελικά  η πίστη στις αρχές και τις αξίες καθώς και η σταθερή προσήλωση στους στόχους για συνεχή βελτίωση σε τεχνογνωσία, καινοτομία και αειφόρο ανάπτυξη, που η εταιρία επέδειξε από την αρχή της δημιουργίας της έως και σήμερα.

Η ημερίδα έκλεισε με μπουφέ, καλό κρασί αλλά και  πολλές ευχές για ακόμη μεγαλύτερη μακροημέρευση της εταιρίας και συνεισφορά της στην αειφόρο δόμηση.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: