Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος Χρυσός Χορηγός στο Hotel Tech Conference

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος Χρυσός Χορηγός στο Hotel Tech Conference

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος συμμετείχε στο συνέδριο Hotel Tech Conference το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2017, στο Divani Caravel Hotel Athens.

Το συνέδριο είχε στόχο την ανάδειξη όλων των τεχνολογιών που απευθύνονται στην αγορά των ξενοδοχείων. Συγκεκριμένα μέσα από 5 βασικούς τομείς: τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική, την Ενέργεια, την Ασφάλεια και την Τηλεόραση, αλλά και συνδυασμό όλων αυτών στο πλαίσιο του System Integration οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες τεχνολογίες προς όφελος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος μέσα από την ομιλία της «Κάντε Check in σε έξυπνες λύσεις ενέργειας» παρουσίασε τα Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας UPS και τους Σταθεροποιητές Τάσης, συστήματα ικανά ώστε να διασφαλίσουν αντίστοιχα την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του. Επίσης, η εταιρία πρότεινε λύσεις που στόχο έχουν να αυξήσουν την βιωσιμότητα της ξενοδοχειακής μονάδας παρουσιάζοντας τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των συστημάτων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και των φωτοβολταϊκών συστημάτων με Αυτοπαραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας-Net Metering.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.acepower.gr.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: