Βράβευση της Knauf στα Marketing Excellence Awards 2017

Βράβευση της Knauf στα Marketing Excellence Awards 2017

Η εταιρεία μας βραβεύτηκε για την υλοποίηση του προγράμματος Knauf Upgrade στα Marketing Excellence Awards 2017 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing και την ΕΕΔΕ. Το βραβείο απονεμήθηκε στη θεματική ενότητα Connecting with Customers για την κατηγορία Building Customer Relationships.

Η Knauf ήταν η μοναδική βραβευμένη εταιρεία από τον κλάδο των κατασκευών εκπροσωπώντας επάξια τον κλάδο σε ένα θεσμό που κυριαρχούν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των καταναλωτικών προϊόντων και της τραπεζικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να αφιερώσουμε αυτό το βραβείο σε όλους μας τους συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο που συνέβαλαν τα μέγιστα με την ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Knauf Upgrade όλα αυτά τα χρόνια. Με την πολύτιμη υποστήριξή τους θα συνεχίσουμε και το 2018 υλοποιώντας νέες καινοτομικές ιδέες & καμπάνιες, νέα συστήματα και προϊόντα, μεταδίδοντας διαρκώς προς τον τελικό καταναλωτή το μήνυμα ότι «Η οικοδομή αλλάζει».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marketing Excellence Awards, τους βραβευθέντες και την τελετή απονομής μπορείτε να βρείτε στο http://mea-eim.gr/

Τα Marketing Excellence Awards αποτέλεσαν μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ, η οποία πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά το 2007.

Σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν, και είναι μέχρι σήμερα, η ανάδειξη και η επιβράβευση των Εταιριών ή των Οργανισμών που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις Marketing.

Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου, τα κατέστησαν άμεσα ως θεσμό, που εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται δίπλα στους marketers αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), τη συνεργασία της Direction Business Network και υποστηρίζεται από τον Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της ΕΕΔΕ, την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και το Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).

(Visited 116 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: