5 χρόνια εγγύηση στους σταθεροποιητές τάσης από την ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

5 χρόνια εγγύηση στους σταθεροποιητές τάσης από την ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος μέσα από τη συνεργασία της με τον Ιταλικό οίκο IREM προσφέρει σταθεροποιητές τάσης με 5ετή εγγύηση.

Μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία της, την τεχνογνωσία αλλά και την υψηλή ποιότητα που τη διακρίνει, η ιταλική εταιρία IREM επικυρώνει την αξιοπιστία των προϊόντων της αυξάνοντας το χρόνο εγγύησης από τα 2 στα 5 Χρόνια.

Ο Ιταλικός κατασκευαστικός οίκος IREM μετράει ήδη 70 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει σταθεροποιητές τάσης οι οποίοι διακρίνονται για:

  • τη δυνατότητα διόρθωσης μεγάλων διακυμάνσεων της τάσης δικτύου
  • την υψηλή ακρίβεια της σταθεροποιημένης τάσης που προσφέρουν
  • τη διατήρηση της υψηλής απόδοσής τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ζωής τους
  • τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους
  • τη μειωμένη ανάγκη συντήρησης χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών

Οι σειρές MINISTAB και STEROSTAB της IREM προσφέρουν μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη οικονομική λύση για τα προβλήματα που προκαλούνται από τις διακυμάνσεις της τάσης. Διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος ισχύος ικανό να καλύψει κάθε απαίτηση ηλεκτρικής ενέργειας με μονοφασικά μοντέλα από 1 έως 350 KVA και τριφασικά μοντέλα που φτάνουν ακόμη και τα 4.600 KVA.

Τα μοντέλα των σειρών MINISTAB και STEROSTAB, με βαθμό προστασίας IP21 χαρακτηρίζονται από την απουσία ανεμιστήρων, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την ανάγκη συντήρησης και αυξάνοντας την αξιοπιστία και τη μακροζωία τους.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διατίθενται πλέον με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επιλέγοντας τους σταθεροποιητές τάσης της IREM επιλέγετε μίας υψηλής ποιότητας λύση με μεγάλη διάρκεια ζωής η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία του εξοπλισμού.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: