Η aleo solar προμηθεύει το φωτοβολταϊκό πάρκο της sunfarming

Η aleo solar προμηθεύει το φωτοβολταϊκό πάρκο της sunfarming

H aleo solar προμηθεύει ως συνεργάτης παραγωγής της SUNfarming, Φ/Β πλαίσια υψηλής ποιότητας για ένα ηλιακό πάρκο στο Mecklenburg συνολικής ισχύος 6,75 MW. Περισσότερα από 26.000 πάνελ της SUNfarming, τύπου aleo S18, είναι εγκατεστημένα στο Friedland σε δύο τοποθεσίες.

Ο φορέας εκμετάλλευσης, μια εταιρεία επενδύσεων του ομίλου της SUNfarming, έχει κατασκευάσει με επιτυχία Φ/Β πάρκα συνολικής ισχύος 12 MW από τα 22 MW που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή Friedland. Ο κατασκευαστής του έργου και ο ελεγκτής επένδυσης, Erkner, με έδρα στο Βραδεμβούργο έχει υλοποιήσει κατά την τελευταία δεκαετία Φ/Β έργα ισχύος πάνω από 350ΜW, εκ των οποίων περίπου 45ΜW ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία στην επιλογή των εξαρτημάτων, εξηγεί ο Martin Tauschke, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της SUNfarming: “Όλα τα Φ/Β πάνελ υποβάλλονται, από τους μηχανικούς ποιότητας της SUNfarming, σε ένα ιδιαίτερα αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή από το εργοστάσιο. Μετά από ενδελεχή εξέταση της διαδικασίας παραγωγής της aleo λάβαμε την θετική απόφαση να συνεργαστούμε. Τα πάνελ της SUNfarming που κατασκευάζονται στο Prenzlau από την aleo solar πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και διασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη υψηλή απόδοση”.

“Το γεγονός ότι μία έμπειρη εταιρία ανάπτυξης έργων, όπως η SUNfarming , επενδύει στην aleo και στα προϊόντα της, αποτελεί επιβεβαίωση των υψηλών προτύπων ποιότητάς μας,” λέει ο Günter Schulze, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH.

aleo_solar_2

(Visited 128 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: