Εθνικός Τελικός Διαγωνισμού Climate Launchpad 2016

Εθνικός Τελικός Διαγωνισμού Climate Launchpad 2016

Η Οργάνωση Γη και το πρόγραμμα εκκίνησης και υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων Αephoria.net στηρίζει την προώθηση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού πράσινης ανάπτυξης Climate Launchpad 2016 και συμμετέχει στην επιλογή των κορυφαίων φιναλίστ, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στον ευρωπαϊκό τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο Ταλίν της Εσθονίας. Εκεί θα επιλεγούν περισσότερες από 10 ομάδες οι οποίες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Climate-KIC accelerator, το «επιχειρηματικό σχολείο» που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση των clean tech startups καθώς και πρόσβαση σε περαιτέρω χρηματοδότηση.

Ο διαγωνισμός Climate Launchpad διεξάγεται από το Climate-KIC, στο πλαίσιο της κύριας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα καινοτομίας για την κλιματική αλλαγή και έχει ως στόχο να αναδείξει τις καλύτερες ιδέες στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Climate-KIC είναι μία από τις κοινότητες γνώσης και καινοτομίας, που δημιουργήθηκε το 2010 από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT), το ευρωπαϊκό όργανο υπεύθυνο για τη δημιουργία βιώσιμης ευρωπαϊκής ανάπτυξης, που παράλληλα, ασχολείται και με τις παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής μας.

Ο τελικός θα είναι ανοικτός για το κοινό, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, το κοινό καλείται να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή στο phani@chrysalisleap.com.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: