Η Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, στη HORECA 2016

Η Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, στη HORECA 2016

Η Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, συμμετέχει στην κορυφαία έκθεση του χώρου στην Ελλάδα, τη HORECA 2016, από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Στην έκθεση, ξενοδόχοι και μηχανικοί θα ενημερωθούν για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στην παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, τη θέρμανση και τον κλιματισμό με τη χρήση ειδικών μοντέλων «αντλιών θερμότητας».

Οι έμπειροι μηχανικοί της Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα, θα υπολογίζουν στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους το μέγεθος της οικονομίας που μπορούν να επιτύχουν συγκεκριμένα στη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρησή σε σχέση με το πετρέλαιο, υγραέριο και άλλες μορφές καυσίμων. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης νερού ή χώρων που λειτουργεί κάθε εποχή του έτους, πρωί ή βράδυ.

Παράλληλα, μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα λάβει χώρα στην κεντρική σκηνή του τομέα «Hotel Βuild and Design» στην αίθουσα Hall 2 με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Κατασκευή και Ανακαίνιση» αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή, την ανακαίνιση, την ενέργεια, το design και τη χρηματοδότηση ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: