Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment

H Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), για την προώθηση της ενεργειακής αξιοποίησης της βιομάζας συμμετέχει φέτος στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment.

HellaBiom at Building Green Expo 2016 - Building Sustainable Environment

Η έκθεση αποτελεί τον ιδανικό χώρο για προβολή της παραγωγής, της διαχείρισης και της διανομής βιομάζας, βιοκαυσίμων και βιοαερίου, μέσα από:

α) Την καταγραφή, την προώθηση και τον συντονισμό της επιστημονικής έρευνας που αφορά στην παραγωγή, εμπορία, ενεργειακή (και πάσης φύσεως βιομηχανική) εκμετάλλευση, καθώς και στις αγροτικές εφαρμογές της βιομάζας.

β) Τη διάδοση και υποστήριξη των χρήσεων της βιομάζας σε εθνικό επίπεδο.

γ) Την εκπόνηση μελετών στατιστικού και οικονομοτεχνικού χαρακτήρα είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με άλλους ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε τομείς αξιοποίησης βιομάζας, με σκοπό την πληροφόρηση των μελών του Συνδέσμου, των επιχειρήσεων του κλάδου και της επιστημονικής κοινότητας.

Η Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment, η 8η Διεθνής Έκθεση για την αειφορία και την ενεργειακή αναβάθμιση, στοχεύοντας τις ενέργειές της σε μια δυναμική και ουσιαστική ανάπτυξη, θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO σε συνδιοργάνωση με τρεις ακόμη εκθέσεις, τις DOMOTEC, ELECTROTEC και MEDWOOD, στις 7-10 Απριλίου 2016.

HellaBiom at Building Green Expo 2016 - Building Sustainable Environment

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ αποτελεί πλήρες μέλος, ως Εθνικός Σύνδεσμος που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας, του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Σύνδεσμου Βιομάζας ΑΕΒΙΟΜ.

Ορίζοντας 2020: Ασφαλής, Καθαρή και Αποδοτική Ενέργεια

Διαβάστε τη συνέντευξη του Σ. Καρέλλα στο media EKT, ο οποίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ενημερωτική Ημερίδα για την Ενέργεια στον Ορίζοντα 2020”, μίλησε σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στις προκηρύξεις του Ορίζοντα 2020 για την Ενέργεια. Περισσότερα

(Visited 90 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: